www.car.cz
 

RALLYE PARTY 2005 letos s novinkami - i s kusem šotoliny
     23.5.2005 19:25 - tisková zpráva


NOVINKY NA RALLYE PARTY 2005  

 

Dne 11. 6. 2005 se uskuteční II. ročník mezinárodní exhibiční speed show – Rallye Party. Přinášíme Vám několik důležitých novinek naší akce.

 

Největší novinkou na letošní Rallye Party je průjezd 3/4 škvárového oválu na Všesportovním stadionu v Hradci Králové. Na jezdce tedy při jednom průjezdu čekají dva tunely a cca 300 metrů na šotolině!

 

Ve dvou přestávkách se budou moct v závodních vozech svézt i diváci. Se dvěma vozy bude před Rallysprintem Kopná testovat nastavení Rallye Party Team a řada dalších jezdců mj. i Leoš Flídr s Mitsubishi Lancer EVO II. Pro jezdce i diváky je připravena řada věcných cen od motorových olejů, osobního počítače, autodoplňků, až po Playstationy 2.

 

Diváci budou sledovat i historické vozy Škoda , které průjezdem tratě Rallye Party zahájí svou orientační soutěž. Na letošní akci nebudou chybět ani prodejní stánky např. známý výrobce tlumičů HP Sporting, nebo společnost Renovak.

 

Závěrem uvádíme že II. ročník mezinárodní exhibiční speed show zaštítil europoslanec Ing. Oldřich Vlasák.

 

 

Rallye Party Media

www.rallyeparty.cz

 

 


 
 
Fotogalerie:   Havárie vTišnově od Nikoly Kolaříkové

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose