www.car.cz
 

Buggyra hlásí: Po čtvrt roce konečně doma
     tisková zpráva


Po více jak čtvrt roce se včera oba závodní speciály Buggyra vrátily zpět do roudnického Buggyra Technology Center, odkud se již za necelý měsíc tým vydá k prvnímu závodu Evropského šampionátu do holandského Assenu.

Druhá část expedice Praha-Dubai-Praha zároveň proběhla v mimořádně krátkém čase. Trasu vedoucí z Dubaje přes Saudskou Arábii, Jordánsko, Sýrii, Turecko, Bulharsko, Rumunsko, Maďarsko, Slovensko až do České republiky zvládla osmičlenná posádka závodního konvoje za pouhých 11 dní z původně plánovaných 20ti, a to i přes menší komplikace.

Museli jsme pozměnit trasu vedoucí přes Bulharsko kvůli sněhové nadílce v horách a využít tak lodní dopravy přes Dunaj na bulharsko-rumunské hranici, čímž jsme si cestu spíše zkrátili. Ale zdrželo nás vyjednávání plánované zastávky v rumunské Bukurešti pro partnera LuK, kvůli které bychom museli opustit přímou tranzitní trasu do Maďarska, což se celníkům samozřejmě příliš nelíbilo. A tak jsme nakonec byli nuceni zastávku zrušit a pokračovat dál.

Našemu partnerovi jsme však vše vynahradili na další zastávce v maďarském Györu. Po dvouhodinovém představení obou závodních speciálů Buggyra nás už ale nic nedokázalo zadržet, abychom ještě ten den dorazili domů do České republiky“ komentoval návrat domů vedoucí výpravy Vojtěch Loupal.

Druhá část expedice Praha-Dubai-Praha proběhla zhruba v polovičním čase než ta první. Přispěly k tomu nejen nasbírané zkušenosti, ale především významná podpora všech zastupitelských úřadů České republiky ve všech projížděných zemích. Tým Buggyra tak včera úspěšně zakončil první exhibiční turné po Spojených Arabských Emirátech v historii týmu. Dnes však již v Buggyra Technology Center probíhají intenzívní přípravy na nadcházející šampionát 2004, který vypukne 3.dubna 2004 v holandském Assenu.

Buggyra

Více  info na týmových stránkách : www.buggyra.com

foto z  akce:


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose