www.car.cz
 

Aral doveze handicapované děti do ZOO
     26.5.2005 10:04 - tisková zpráva


Aral doveze handicapované děti na

Skvělý den v zoologických zahradách

 

Díky Aralu oslaví handicapované děti svůj svátek opravdu hezky! Aral pokračuje v benefiční akci Emil a věnoval ústavům poukázky k bezplatnému načerpání pohonných hmot. Děti ze všech koutů naší země se tak v sobotu 28. května setkají v osmi českých zoologických zahradách, kde pro ně bude připraven bohatý program.

 

Praha, 26. května 2005 -  Na tuto sobotu handicapované děti z ústavů jen tak nezapomenou. Den dětí sice oslaví o tři dny dříve, už v sobotu
28. května, ovšem za to netradičním způsobem. Maskot benefiční akce – ptáček Emil – je pozval ke slavnostem v osmi zoologických zahradách. Jedním z dárků je vstup zdarma a další dárek dostaly postižené děti od Aralu. Ten jako partner pořadatele Frekvence 1 zabezpečil dopravu dětí do zoologických zahrad formou poukázek na pohonné hmoty.

 

„Skvělý den v ZOO“ je ve znamení soutěží, her a vystoupení známých zpěváků. Sobotní slavnosti v zoologických zahradách v Praze, Brně, Jihlavě, Olomouci, Plzni, Zlíně, Hluboké nad Vltavou a ve Dvoře Králové nad Labem bude spojovat jediné – chuť do života, zábava a radost. V hlavním městě přijde děti z ústavů pobavit Michal Nesvadba a svými zlidovělými písničkami potěšit Jaroslav Uhlíř. V Brně zazpívá „superstar“ Julián Záhorovský a Yveta Blanarovičová, která vystoupí i v jihlavské ZOO. Programem v Brně bude provázet Luboš X. Veselý, v Jihlavě stoupne za mikrofon Jakub Wajshajtl. Zde také zahraje skupina Codex.

 

Hostem v olomoucké zoologické zahradě bude Petr Muk a skupina Jen Tak. V Plzni se děti setkají s Martinem Dejdarem a skupinou Casiopea a ve zlínské ZOO jim zazpívá Daniela Šinkorová a zahraje skupina Bobr a Motýl. V zoologické zahradě v Hluboké nad Vltavou uvítají děti zahraniční hvězdu. Zazpívá zde italský zpěvák Davide Mattioli a zahraje i skupina Yamaha. Ve Dvoře Králové nad Labem se děti mohou těšit na Pavla Vítka a možná si i zatančit se skupinou Dostavník a T-Base.

 

Projekt Emil, do kterého se Aral aktivně zapojil, významně pomáhá handicapovaným dětem. Aral se již angažoval v rámci Svátku s Emilem, kdy se na čerpacích stanicích prodával maskot Emil a dále nabízí svým zákazníkům, aby dětem přispívali v rámci věrnostního programu Aralkonto. Poskytnuté body zákazníků děti následně promění ve volné minuty do mobilních telefonů, což jim usnadní navázat vztah s okolním světem.

 

PR


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose