www.car.cz
 

Barevný svět olejů Aral Tronic . Nová řada
     26.5.2005 10:13 - tisková zpráva


Řada olejù Aral Tronic má nový design

Barevný svět olejů Aral Tronic
 

Praha, 24. května 2005 – Špičková kvalita produktu je dnes samozřejmostí pro každou firmu, která chce hrát ve svém oboru prim. A tak úkol odlišit se a upoutat leží často hlavně na nápaditosti obalu. Přesně v duchu této filozofie nyní Aral, producent automobilových olejů, uvádí na trh své prémiové oleje řady Tronic v obalech s moderním a netradičním designem.
 
K této zásadní inovaci se Aral rozhodl na základě důkladné analýzy trhu, při které zjistil, že orientace zákazníka v obchodě hraje při výběru oleje velmi důležitou roli. Díky novému designu obalů najde řidič stojící před regály „ten svůj olej“ velmi snadno během několika sekund. Na místo složitých odborných termínů nastoupily jednoduché, snadno zapamatovatelné názvy. Když už zákazník svůj olej jednou našel, pozná ho už vždycky na první pohled, aniž by ho musel pokaždé znova hledat.
 

Pro snazší a jednoznačnou orientaci zákazníků jsou obaly jednotného výtvarného návrhu jasně barevně odlišené: Světle modrá barva obalu je vyhrazena oleji Aral Tronic SAE 15W-40, který je určen především pro starší druhy motorů. Tmavě modrý obal identifikuje oleje řady High Tronic pro zážehové motory. Modročernou barvu dostaly obaly olejů řady Super Tronic včetně Long Life olejů.
 

„Novým barevným schématem obalů našich olejů chceme usnadnit orientaci zákazníků, kteří nemají čas studovat detailní parametry olejů, uvedené často poměrně drobným písmem na obalech,“ říká Boris Janda, ředitel oddělení olejů a maziv Aral ČR.
 
Oleje Aral Super Tronic SAE 0W-40, Aral High Tronic SAE 5W-40 a Aral Blue Tronic SAE 10W-40 si mezi motoristy rychle vybudovaly pověst vysoce kvalitních olejů, které jsou vhodné pro každý typ motoru. V posledním období velmi rychle roste popularita především oleje označených jako „Long Life“, jejichž interval výměny je podstatně delší než u standardních olejů. Například olej Aral Super Tronic Long Life II SAE 0W-30, který vznikl na základě nejpřísnějších specifikací koncernu Volkswagen, umožňuje proběh do výměny až 30 000 km u zážehových motorů a dokonce až 50 000 km v případě vznětových motorů.
 
Používáním maziv značky Aral mohou svoji kvalitu prokazovat rovněž autodílny. „Když v mojí autodílně používají ty nejkvalitnější výrobky, určitě jde o skutečné poctivé profíky,“ může snadno napadnout zákazníka, když se dozví, že autodílna pracuje například s výrobkem Aral SuperTronic Long Life III SAE 5W-30. Tento olej je velmi vhodný mj. pro téměř všechny agregáty koncernu Volkswagen.
 
Aral vsadil na účelnou politiku a autosalonům a servisům nabízí celou škálu materiálů a aktivit – od katalogů výrobků přes visačky, na nichž se zaznamenává výměna oleje, až po propagační akce. Speciální brožura o filtrech pevných částic pro dieselové motory přináší obsáhlé informace pro autosalony a jejich pracovníky.


 
 
Fotogalerie:   Havárie vTišnově od Nikoly Kolaříkové

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose