www.car.cz
 

V Hořicích se o tomto víkendu jede 300 zatáček Gustava Havla
     28.5.2005 09:44 - Pavel Jelínek


Slavný závod  s bohatou tradicí je opět tu - 300 zatáček Gustava Havla silničních motocyklů v Hořicích  se jede již o tomto  víkendu. Navíc  to vypadá, že  tisíce  fandů potěší  nejen skvělé závodní stroje, ale i  pěkné slunné počasí.

Připomeňme, že se  jedná oklasický přírodní okruh, nikoliv o závod na automotodromu, kde  jsou  diváci  daleko  od  závodní trati.

Pro diváky i pořadatele pak je zajímavé, že startovní  roščty budou  plné - zájem jezdců v mnohých třídách dokonce přesahuje možnosti tratě.

Diváci během víkendu uvidí dva závody tříd do 125 ccm, třídu supermono jednoválcových strojů a také kategorie motocyklů s obsahem motoru od 250 do 600 ccm a nad 600 ccm.

Sobotní trénink již začal v 8.30 hodin ráno, nedělní program začíná ve stejnou dobu. Na neděli je naplánována hlavní  část závodního dění, na sobotu především tréninky.


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose