www.car.cz
 

"66 hodinovka"
     8.6.2005 18:19 - tisková zpráva


Perné dny čekají jednoho ze závodníků – frontmana rockové kapely KERN  J.A. Kronka. Nejenže bude se svým týmem  závodit od čtvrtka do neděle, ale v sobotu večer si ještě odskočí do Hrušovan u Brna, aby se svojí skupinou vystoupil na tamním rockovém festivalu a pokřtil při příležitosti 25. narozenin Kernů průřezové DVD. Tím to ovšem nekončí. J.A.kronek si po předlouhé šestašedesátihodinovce, která finišuje v neděli v pravé poledne, příliš neodpočine. Už v 15 hodin totiž opět na dráze Maranello v Modřicích odstartuje do hodinového závodu, v němž se utkají kapely Kern, Falcons a Doga se sponzory a fanoušky. 

Na poslední chvíli se ze závodu omluvil mladý automobilový závodník Lukáš Vojáček z Prahy, o uplynulém víkendu vítěz skupiny SP na mistrovství Evropy Ecce Homo ve Šternberku. Jeho týmového kolegu Jiřího Lose postihly zdravotní komplikace a Lukáš musel nečekaně v roli náhradníka odjet na další závod ME v německém Trieru.

 

Dopoledne proběhla registrace týmů – bude jich 5:

Motokára č. 1 – Bohemia Kart Cup Team

Motokára č. 2 – Kart Ecce Homo Team

Motokára č. 3 – Formule-1.cz Kart Race

Motokára č. 4 – Interkart

Motokára č. 5 – AK Motorsport

 


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose