www.car.cz
 

Roman Odložilík a Trumf Rally Team k události na Seat rallye
     17.6.2005 13:50 - tisková zpráva


Trumf Rally Team k události na Seat rallye

 

Posádka st.č 26 Odložilík - Rajnoha, Suzuki Ignis S1600

Na trati dvanácté rychlostní zkoušky Kohout jsme po projetí nerovností na přímém úseku trati nedobrzdili do pravotočivé zatáčky. Auto se v mírném smyku dostalo na trávu mimo silnici, kde bohužel stáli diváci. Jednoho ze stojících diváků jsme naneštěstí srazili levými zadními dveřmi. Jelikož se v první chvíli zdálo zranění diváka velmi vážné a v místě nehody vládl chaos, rozhodli jsme se zůstat do příjezdu sanitky a dále v soutěži nepokračovat.

 

Závodní vozidlo nebylo nijak poškozeno. Nebýt nevhodně stojících diváků, pokračovali bychom v dál se ztrátu maximálně 10 sekund. Bez komentáře ponecháváme zprávu o údajném 30 metrů dlouhém výletu do lesa, kterou zveřejnilo tiskové středisko soutěže.


Celá událost nás velmi mrzí. Věříme, že divák, jehož zdravotní stav naštěstí není tak vážný, se brzy uzdraví a nezanevře na automobilové soutěže. Zároveň prosíme všechny diváky a fanoušky rallye, aby byli uvážliví a rozumní při výběru míst u tratí rychlostních zkoušek.

Doufáme také, že nás opustí smůla, která naši posádku v poslední době provází. Věříme, že už na domácí Kopné, kde chystá náš tým pro fanoušky velké překvapení, již pojedeme rychle, v pohodě a bez podobných událostí.

 

 

Za Trumf Rally Team

 

Roman Odložilík


 
 
Fotogalerie:   Rally Český Krumlov 2005, foto Roman Olejníček

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose