www.car.cz
 

Okříšky s (PŘED) premiérou C2
     Pavel Jelínek


Při úvodním podniku ve sprintrally - Rallye Vysočina v Okříškách - proběhne při technické přejímce představení vozu Citroën
C2 GT, což je méně vybavená sériová verze určená pouze pro přestavbu na soutěžní vůz. Tento automobil byl vyroben mezi prvními z 250 ti kusové série a bude přestavěn teamem spolupracovníků nové posádky Petr Vlašín a Petr Řihák za podpory tradičních partnerů.

"Vůz bude homologován 1.4. 2004 ve třídě A do 1600ccm jako tzv. challenge verze což je po česku „anko“ ,a také v záměru výrobce není tímto vozem prezentovat maximálmě upravený vůz kategorie S 1600, ale nabídnout možnost kvalitního zazávodění si za relativně rozumné finance. Proto s tímto vozem vzhledem ke konkurenci naše posádka neočekává žádná super umístění, ale na druhou stranu  věříme, že se nám podaří využít každého zaváhání soupeřů," říká Petr Vlašín, který  dosud  startoval  s Citronem Xsara.

Ostrá premiéra je plánována na sprint v Brně ( v polovině května), kde naplánován první start a a pak by posádka měla startovat na všech soutěžích až po Barum rally . "Věříme, že se nám podaří co nejvíce závodů dokončit. V rámci marketingového programu společnosti Citroën ČR bude také v nejbližší možné době se s tímto vozem seznámit , jak se říká na vlastní kůži při prezentaci pro zájemce o koupi vozu, či o start v budoucím Challenge Cupu, který je společně se všemi zaiteresovanými stranami projednáván a plánován pro rallysezonu 2005," dodává Vlašín.

Až do odjezdu do  Okříšek je  vůz k vidění u největšího  brněnského  prodejce  značky - v Brnocaru.

 

Dole: fotky z Monte Carla 2004


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose