www.car.cz
 

Televizní MotorTip 25 – slalomy i Autosalon Brno…..
     20.6.2005 20:04 - Pavel Jelínek


Televizní magazín MotorTip je jeden z mála motoristických magazínů na českých televizích, zabývajících se především tuzemským motoristickým sportem. Celostátní premiéra bude  ve čtvrtek 23. června 2005, diváci na Brněnsku a jihu Moravy (ale také na internetu) mohou pořad vidět  o týden  dříve. 

 

Diváci uvidí v Motortipu 25 pořad o automobilových  slalomech, dozví se řadu zajímavostí  k blížící se  Bohemia rallye a Barum rallye 2005 a šest minut bude věnováno  i představení  velmi  zajímavých  výrobků nového českého výrobce  tříkolek a automobilů, který se představil na Autosalonu Brno 2005.

 

 

MotorTiP je zaměřený na novinky a aktuality v automobilové branži, informace z vybraných světových autosalonů i na občasné testy nových vozů, různé zajímavosti a pravidelně se věnuje především různým disciplínám motoristického sportu. Zejména MČR v rallye a sprintrallye, závodům automobilů i motocyklů na okruzích, do vrchu, trucktrialu, off road, motokrosu, superkrosu, autokrosu, supermotu , čtyřkolek , minibiků a podobně.

 

 

Novinkou je možnost  stažení pořadu na internetové stránce www.tvb1.cz.

Pokud budete mít se stažením problém, můžete se aktuální pořad ( tedy vždy poslední) pokusit zhlédnout  také na závěr živého vysílání metropolitní televize Brněnská jednička

( TVb1) zde: http://www.tvb1.cz/live.php 

 

 

Podrobnosti o vysílacích časech a místech (lokalitách) též na:

www.forcable.cz,

www.satplus.cz ,

www.motortip.cz

www.selfnet.cz,

www.selfservis.cz,

www.tvlyra.cz,

www.TVB1.cz

 

Pavel Jelínek

Tisková informace

V Brně 20. června 2005

p.jelinek@chello.cz

732 223456


 
 
Fotogalerie:   Autosalon Brno 2005 - Ivo Nesrovnal

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose