www.car.cz
 

Volkswagen Golf a Golf Plus: Vznětové motory ještě atraktivnější
     23.6.2005 10:11 - tisková zpráva


 

Volkswagen Golf a Golf Plus:

Vznětové motory ještě atraktivnější

  • Výborně vybavený Golf 1.9 TDI/66 kW Trendline již

      od 499 900 Kč

  • Golf Plus 1.9 TDI/66 kW Trendline již od 549 900 Kč
  • Špičková bezpečnost, možnost odpočtu DPH u modelu Golf Plus

 

Praha, 22. června 2005 - Na velkou popularitu turbodieselů TDI reaguje dovozce automobilů Volkswagen tím nejlepším možným způsobem: Cenovým zvýhodněním vznětových modelů Golf a Golf Plus! Snížení ceny přitom může činit až 14 procent, resp. 69 500 Kč. Znamená to, že velmi dobře vybavený model Golf Trendline, poháněný moderním turbodieselem 1.9 TDI/66 kW/90 k se dostává těsně pod hranici 500 tisíc korun a prostorný Golf Plus se stejným motorem a v obdobné výbavě se cenou „srovná“ pod limit 550 tisíc korun.

 

Ceny se s okamžitou platností upravují také u ostatních verzí vznětových motorů 1.9 TDI 77 kW a 2.0 TDI 103 kW modelů Golf a Golf Plus a to o cca 45.000 Kč směrem dolů.

 

Výbava modelů Trendline je přitom mimořádně bohatá – nechybí v ní např. čelní, boční ani hlavové airbagy, aktivní opěrky hlav u předních sedadel, protiblokovací systém brzd ABS, protiprokluzové zařízení ASR, brzdový asistent, dálkově ovládané centrální zamykání, poloautomatická klimatizace Climatic, elektrické ovládání předních oken a zpětných zrcátek, výškově i podélně nastavitelný volant, výškově nastavitelné sedadlo řidiče, patnáctipalcová kola nebo autorádio RCD 300 s CD přehrávačem a 6 reproduktory.

 

Golf Plus ve výbavě Trendline přidává navíc elektrické ovládání oken i u zadních dveří a vyhřívání elektricky nastavitelných zrcátek.

 

Nejcennějším prvkem standardní výbavy modelu Golf a Golf Plus je ovšem jeho bezpečnost – v náročném programu bariérových testů
Euro NCAP získal Volkswagen Golf maximální - pětihvězdičkové - ohodnocení!

 

Velkou výhodou modelů Golf Plus je také možnost přestavby na verzi N1, která umožňuje odpočet DPH. Golf Plus N1 poháněný vznětovým motorem 1.9 TDI/66 kW v bohaté výbavě Trendline lze potom získat už za 483 tisíc korun (bez DPH).

 

 

Import Volkswagen Group

AC&C Public Relations

Kontakt:   Jan Klíma

 

www.volkswagen.cz


 
 
Fotogalerie:   Krizovky na Kopné 2005 objektivem Jirky Navrkala

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose