www.car.cz
 

Josef Komárek po brněnské „Farince“ upevňuje vedení ve skupině M
     23.6.2005 10:38 - tisková zpráva


Minulý víkend 18.-19.června 2005 přivítalo vrchaře a tedy i náš tým známé prostředí závodů „Vzhůru Farinovou zatáčkou“. Nutno dodat, že se tento vrch v poslední době setkává s malým zájmem diváků, ale bohužel i závodníků. Chybí mu také výraznější mediální podpora a tak se tento fakt potvrdil i letos.

 

                  Náš tým KOMVET-EVOCARS racing team chtěl v Brně potvrdit pozici lídra skupiny M . Vše vycházelo již v sobotním treningu a poté v 1.a 2. závodní jízdě.

 

Josef Komárek vedl a David jistil pozici na 2. místě s malým odstupem. Před závěrečnou 3.

jízdou ale vysadila u Davidova EVA 550 řídící jednotka motoru a nebyla záruka že nedojde k vážnějšímu poškození motoru, a tak následovalo vynucené odstoupení ze závodu. Nová jednotka nebyla k disposici a to znamenalo stop i pro nedělní závod  

 

                  Josef Komárek však syna výborným způsobem nahradil a vyzrálou  vyrovnanou jízdou zvítězil v sobotu ve skupině M před Šenkýřem na BMW a Vavřincem na Lancii. Skvělým úspěchem je také třetí místo v absolutním pořadí za Krámským a Svobodou.

 

V neděli pak po ránu tým řešil drobnou opravu- zavaření prasklého sběrného výfukového potrubí u Josefova Mitsubishi EVO 550 a tak byla vynechána zahřívací treningová jízda.

Josef  využil výborného výkonu v první nedělní jízdě a vybudoval si náskok 1.45 s.,který ve druhé jízdě kontroloval a když Robert Šenkýř 2. jízdu hodně vylepšil, tak se Josefovo EVO 550 rozjelo ve 3. jízdě  k“ času víkendu „v plechových autech – 1.00,29 a to znamenalo vítězství ve skupině M, Kategorii I a bronzovou příčku absolutního pořadí nedělního závodu.

 

 Skvělá tečka za slunečným víkendem v Kohoutovicích a co více, výrazné posílení vedoucí pozice Josefa Komárka ve skupině M v mistrovství ČR

 

 

Dalšími závody KOMVET- EVOCARS racing teamu je Valašský klobouk ve Vsetíně 16.a17.7. a rallysprint  Blovice 16.7.05

 

Tisková zpráva KOMVET-EVOCARS racing teamu               

22.6.2005

 

 

 Tisková zpráva KOMVET – EVOCARS racing teamu

                

                       


 
 
Fotogalerie:   DTM v Brně 2005 od Martina Viďourka

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose