www.car.cz
 

II. Rallye Prachatice je za dveřmi
     23.6.2005 20:12 - tisková zpráva


Překrásné prostředí Šumavské přírody, pěkné rychlostní zkoušky různých profilů, výborná práce pořadatelů a skvělá atmosféra v náručí Prachatic. Takové jsou vzpomínky snad každého účastníka loňského prvního ročníku.

 

II. Rallye Prachatice je připravena, a tak i v tomto roce zavítá seriál závodů v rámci SHERON ČMPR do luhů a lesů skvostné Šumavy, kde jsou i letos pro všechny účastníky připraveny překrásné rychlostní vložky, super atmosféra, možná prima počasí a určitě ještě něco víc…

 

Dvoudenní soutěž o celkové délce 331 km nabídne celkem dvanáct RZ, aby na tři z nich vyrazily posádky již v pátek po západu slunce. V sobotu tak čeká účastníky závodu devět RZ ve třech etapách.

 

Celých 131 ostrých kilometrů atraktivních RZ bylo oproti loňskému ročníku lehce pozměněno tak, aby bylo posádkám dopřáno ještě více pěkných zážitků z této soutěže. Všechny RZ, které jsou místy vedené také ve stopách známé Rallye Šumava, tak mimo řady skoků a technických průjezdů, nabízí mnoho dalších pěkných zážitků nejen pro posádky, ale i pro všechny fanoušky, kteří do Prachatic zavítají.

 

Velkou radost pořadateli udělaly přihlášky tak známých jmen, jako je Petr Zedník se svým kitovým Escortem, Pavel Kundrát s kitovou Felicií a řada dalších. Pěknou podívanou jistě slibuje i účast úřadujícího mistra ČMPR, letos opravdu rychle jedoucího Leoše Flídra a jeho žlutého „myšáka“. Z pravidelných účastníků SHERON Českomoravského poháru je třeba jmenovat rodinnou posádku Hendrichů jedoucí s Mitsubishi, Karla Macka a Jaroslava Palivce s Toyotou Corollou WRC a jedinou dámskou posádku Ivu Víchovou s Marcelou Dolečkovou se Škodou Favorit. II. Rallye Prachatice bude mít i zahraničního zástupce v podobě Johanna Drapely z Rakouska.

 

Z domácího týmu se počítá s účastí Dana Landy s Mitsubishi, Jirky Rozsypala se Subaru, Ludvíka Otta s Celicou, Ladi Belingera s Felícií a samozřejmě obou juniorských posádek.

 

Pro nejúspěšnější posádky v cíli rallye připravil pořadatel Rallye Sport Promotion řadu pěkných cen, samozřejmostí jsou pak poháry a šampaňské.

 

Tak jako v Lužických horách i v Prachaticích bude celé dění ze vzduchu pozorovat vrtulník a možnost pořízení atraktivních snímků nebo záběrů kamery je otázkou dohody na ředitelství rallye.

 

Připraven je také bohatý doprovodný program ukončený ohňostrojem a koncertem skupiny Satisfucktion.

 

Srdečně tedy zveme všechny, kteří chtějí prožít pěkný víkend s vůní benzínu v nádherném prostředí Šumavy.

 

 

 

Rallye Sport Promotion

www.rallyesport.cz

 

 

 


 
 
Fotogalerie:   Rallye Pelhřimov 2005 od Pavla Paláčka

 
zvětšit
Pech

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose