www.car.cz
 

Ruda Machánek chce být rychlejší a pojede s MB DTM
     24.6.2005 00:11 - Pavel Jelínek


Letní  Brno je tady. Kromě  gétéček se  při něm pojede i tuzemský  okruhový  šampionát  a  to tříhodinovka i  sprint. Také v něm se konkurence v letošním roce výrazně zlepšuje.

Za zmínku jistě stojí, že slovenský jezdec Ruda machánek, který vlastní tým s věma vozy porsche, se  premiérově pravděpodobně objeví s jiným a ještě rychlejším speciálem.  Ve čtvrtek  totiž v Brně trénoval s Mercedesem Benz pro DTM, druhým  strojem stáje  Antonína Charouze. Start druhého  vozu  jsme již  avizovali před  Jarním Brnem, ale  skutečností  bude zřejmě nyní.

Ruda Machánek s ním bude  startovat v nedělním sprintu, zatímco v sobotu  se objeví v tříhodinovce  v osvědčeném porsche. Novinkou je také  to, že  tým nepojede závod FIA GT, neboť by  vůz nebo  vozy nebylo možné tak rychle přestavět podle odlišných předpisů. Problém  je  především s katalyzátory.

 

Časový harmonogram  závodu FIA GT a  Letní ceny Brna  přinášíme na jiném místě. Určitě bude na  co koukat.


 
 
Fotogalerie:   Saleen pro Brno - pro Roberta Šenkýře

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose