www.car.cz
 

Wilson: O budoucnosti Romana Kresty rozhodnou tři podniky
     24.6.2005 15:40 - tisková zpráva


Ředitel továrního týmu BP-Ford WRT Malcolm Wilson prohlásil, že výkon jeho svěřenců v následujících třech soutěžích hodně napoví o tom, zda v týmu setrvají také v roce 2006. Wilson se nechal již před časem slyšet, že chce od obou jezdců v Řecku maximální nasazení a kvalitní výsledek.

Toni Gardemeister a Roman Kresta podepsali s týmem Ford na konci loňského roku smlouvy a nahradili tak odcházejícího Märtina a Duvala. Oba podávají celkem slušné výkony a Gardemeister dokonce zpočátku roku vedl MS FIA jezdců. Roman Kresta dokázal na neznámých tratích bodovat pro tým a plnit týmové příkazy.

Příští rok by měl britský tým odjet sezónu s novým Focusem WRC a Wilson přiznal, že již nyní přemýšlí o tom, kdo do jeho speciálů usedne.

„Další tři podniky rozhodnou,“ řekl rezolutně Wilson. „Oba jezdci mají za sebou ve Fordu již sedm podniků a mají zkušenosti s Řeckou rally. Po rally v Řecku, Argentině a Finsku budu mít celkem jasno o tom, kdo bude naše barvy hájit v příštím roce. Oba piloti tak mají šanci se předvést, co dokážou. Uvidíme,“ dodal na závěr Wilson.

Zpracoval: RV FFK

 

http://www.fansforkresta.cz


 
 
Fotogalerie:   Vyškov 2004 od Jirky Dokulila

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose