www.car.cz
 

Motocross pro veřejnost: Kentoya Freeride Cup poprvé
     tisková zpráva


Kentoya Freeride Cup poprvé v letošním roce

Společnost Kentoya Česká republika představuje sérii motokrosových závodů pro veřejnost. Projekt je ve spolupráci s Mezinárodní motocyklovou organizací I.M.B.A., ÚAMK a Českým amatérským motokrosem. Série se pojede v pěti motocross závodech letošního roku. Pro zájemce o tento závod je připravena nabídka motocyklu a bezpečnostního vybavení za poloviční cenu.

Kentoya Česká republika pro tuto příležitost připravila zájemcům speciální nabídku v podobě 50% slevy na motocykl Kentoya TRIGGER 200 ccm a výraznou slevu na vybavení. Každý zájemce, který zakoupí motocykl a bezpečnostní vybavení se stane automaticky členem závodu a továrním jezdcem společnosti Kentoya.

Společnost Kentoya tímto projektem nabízí jedinečnou možnost veřejnosti zúčastnit se motokrosových závodu a pořídit motocykl za bezkonkurenční cenu. Kentoya chce umožnit všem lidem zkusit si závodit na kvalitním stroji a stát se tak „jezdcem“ společnosti. Otevírá cestu mladým lidem, kteří mají zájem o motokrosové sporty ale doposud ještě neměli příležitost, peníze nebo odvahu se zúčastnit. Proto je tu Kentoya, aby všem se zájmem o motokros tuto šanci umožnila.

Kentoya Freeride Cup se pojede na motocyklech Kentoya TRIGGER s čtyřtaktními motory o obsahu 200ccm. Obvyklá cena motocyklu je 69.990 Kč. Cena pro účastníky 34.995 Kč. Nákup motocyklu bude probíhat ve spolupráci se společností Cetelem. Pozn. pro získání této slevy musí závodník odjet min. čtyři závody z pěti. Pokud neodjede min. počet závodů bude povinen doplatit zbývající cenu motorky.


Společnost Kentoya pro tyto závody nabízí povinný ochranný komplet za dotovanou cenu. Helma, kalhoty, boty a rukavice, to vše za 8165 Kč.
Maximální počet závodníku pro sérii závodů v roce 2004 je 30. Dalším zájemcům umožníme startovat v dalším roce.
Zúčastnit se mohou také majitelé modelu Kentoya Trigger 125 ccm. Jejich účast se dále řídí řády ČAM.


Závody v rámci kterých se pojede Kentoya Freeride Cup:

22.5. 2004 – Krásný Dvůr (v rámci Přeboru ČR)
19.6. 2004 – Ředhošť (v rámci INTER ČR)
05.7. 2004 – Holice (v rámci INTER ČR)
21.8. 2004 – Dalečín (v rámci HOBBY)
26.9. 2004 – Kozmice (v rámci Přeboru ČR)


_________________________________________________________________________________________________________________
KENTOYA a.s., Korunní 67, Praha 3, 130 00, Tel.: +420 222 521 699, e-mail: info@kentoya.cz




Jednotlivé závody se pojedou ve dvou kategoriích, a to 15-35 let a od 35ti let. Každý závodník obdrží zdarma dres. K účasti není třeba žádného osvědčení ani řidičského průkazu. Cena startovného je 300 Kč, splatná v hotovosti na místě závodu. Řádně vyplněná přihláška je závazná a účastník bude akreditován na místě, kde mu budou poskytnuty veškeré organizační informace. Absolutní vítěz z každé kategorie obdrží motocykl Kentoya TRIGGER a budou v dalším roce továrními jezdci Kentoya.Výherce jednotlivých kol čekají hodnotné ceny. Přihlásit k závodu se můžete na www.kentoya.cz Prodejna Kentoya, Korunní 67, Praha 3, tel. 222 521 699.


Tímto Vás zveme k návštěvě expozice Kentoya na Výstavě Motocykl 2004. Výstaviště Praha 11.3. – 14.3. levé křídlo průmyslového paláce, stánek č. 45. Novináři či VIP hosté se budou moci zúčastnit Kentoya Freeride cupu za speciálních podmínek jako tzv. „divoká karta“. Přihlašovat se můžete prostřednictvím níže uvedených kontaktů.

Kentoya, Korunní 67, Praha 3, 222 521 699, Roman Valenta




 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose