www.car.cz
 

Servisní akce jaro 2004
     tisková zpráva


Připravte svůj Peugeot na jaro !

Praha 8. března 2004 - Společnost Peugeot Česká republika s.r.o. a síť koncesionářů Peugeot připravily pro majitele vozů značky Peugeot servisní prohlídku za symbolickou cenu 99 Kč. Akce je doplněna nabídkou až 20% slevy na náhradní díly Peugeot a je platná od 8. března do 11. dubna 2004.

Servisní akce Peugeot přichází v období přípravy vozů na jarní motoristickou sezónu. Za symbolických 99 Kč nabízí majitelům vozů Peugeot kontrolu stavu vozidla po zimním provozu. Prohlídka obsahuje dvacet kontrolních bodů a je zaměřena na podvozek vozu. Lze ji absolvovat za 1 hod. a zákazník se na jejím uhrazení podílí částkou 99 Kč. Akce platí pro všechna vozidla Peugeot mimo záruku.

Servisní prohlídka za symbolickou cenu je doplněna nabídkou šekové knížky se slevovými kupony, kterou získá automaticky každý zákazník absolvující jarní prohlídku. Šeková knížka obsahuje kupony na slevu až 20% pro vybrané zboží, např. originální díly použité při opravě závad nalezených při prohlídce vozu nebo letní pneumatiky Michelin či syntetický olej Total.


Lucie Kučerová
Public Relations
PEUGEOT ČESKÁ REPUBLIKA s.r.o.
www.peugeot.cz

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose