www.car.cz
 

OMV rozjela průzkumné a těžební aktivity na pobřeží Ukrajiny
     15.7.2005 07:36 - tisková zpráva


OMV podepsala smlouvu o společné nabídce na průzkumné a těžební aktivity na pobřeží Ukrajiny

Společnost OMV, přední středoevropský ropný a plynárenský koncern, podepsala smlouvu s ukrajinskými ropnými a plynárenskými společnostmi NJSC Naftogas of Ukraine a NSC Chornomornaftogaz o společných aktivitách v oblasti Černého moře na pobřeží Ukrajiny.

Při státní návštěvě ukrajinského prezidenta Viktora Juščenka v Rakousku 13. července 2005 odsouhlasili tito tři partneři spolupráci na společné nabídce do výběrového řízení na smlouvu o společném průzkumu a těžbě na pobřeží Ukrajiny.

Oblast vybraná pro budoucí společné aktivity je blok Skifska, který se nachází mezi ukrajinsko-rumunskými hranicemi a Krymským poloostrovem. Hloubka vody je v této části od 100 do 2000 metrů. Vzhledem k tomu že je blok neprozkoumaný, je pravděpodobné, že bude obsahovat velké zdroje ropy a plynu.

OMV rozšiřuje průzkumné aktivity v Jemenu

Společnost OMV včera oznámila podepsání nové smlouvy o sdílené produkci s jemenským Ministerstvem pro ropu a nerostné zdroje. Nová smlouva umožňuje společnosti OMV (Jemen) Al Mabar Exploration GmbH, 100% dceřiné firmě společnosti OMV Exploration & Production GmbH, provádět průzkumné a těžební aktivity v Bloku 2 (Al Mabar). OMV začne průzkum jako provozovatel, jakmile jemenský parlament smlouvu ratifikuje. To se očekává ve třetím čtvrtletí 2005.

 

OMV

Tiskové oddělení:          
 
 
Fotogalerie:   ME moto v Mostě, červenec 2005

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose