www.car.cz
 

Divácká místa v Pačejově. Pozor, dívejte se jen bezpečně !!
     18.7.2005 16:44 - tisková zpráva


29. - 30. července 2005

XXVII. RALLY AGROPA – divácká místa   

 

Již necelé dva týdny zbývají do startu XXVII. RALLY AGROPA. Na ředitelství soutěže už dorazila většina přihlášek, neboť v sobotu 30.července 2005 v 8 hod. opustí vůbec poprvé soutěžní vůz Mistrovství české republiky ve sprintrally startovní rampu umístěnou na náměstí v Horažďovicích.

 

Ve stejném prostoru se uskuteční i přeskupení vozidel v polovině rally a proběhne zde také v 15.45 hod. dojezd soutěžících do cíle. Stane se tak díky pochopení a podpoře Městského úřadu v Horažďovicích. Tyto prostory budou pro posádky jistě atraktivnější než odlehlý areál firmy Agropa. Ta však na tuto soutěž nezanevřela a nadále je  hlavním partnerem rally.

 

Po mnohaletých zkušenostech zůstávají v Horažďovicích i přejímky v areálu firmy Autospol Plus s.r.o. a páteční předstartovní show na náměstí. Také tiskové středisko se stěhuje do reprezentativnějších prostor  horažďovické radnice.


     Další novinku chystají pořadatelé v organizaci soutěže. Tento oblíbený podnik se totiž pojede za podpory zastupitelstva Plzeňského kraje. Záštitu nad celou akcí převzal hejtman MUDr. Petr Zimmermann.


     Co naopak zůstává při starém, jsou tratě rychlostních zkoušek. Diváci se tak mohou těšit na technický průjezd „muničákem“ u Horažďovic, stejné zůstávají i oblíbené „protahováky“ ve Slatině. V loňském roce se úspěšně zapsaly do podvědomí diváků i nově zařazené úseky v obcích Třebomyslice a Nezamyslice. Již několik let láká příznivce rally atraktivní průjezd návsí ve Strážovicích a divácky přehledné místo v Nehodívě, kde lze vidět dva průjezdy vozidel na jedné rychlostní zkoušce.


      Na žádné rychlostní zkoušce ani v servisní zóně se nebude vybírat vstupné ani parkovné. Pro sledování rychlostních zkoušek pořadatelé doporučují využít divácká místa. Tyto prostory jsou uzpůsobeny pro velké množství diváků, a tak by měl mít každý divák dostatečný výhled na trať z bezpečného místa.

 

V každém diváckém místě je rovněž zajištěno občerstvení. Také příjezdy do těchto míst budou mnohem jednodušší, protože budou v dostatečné vzdálenosti značeny šipkami.

 

V každém takovémto místě by neměl být ani problém s parkováním. Sledování rychlostní zkoušky mimo divácká místa je dovoleno pouze v případě, nejedná-li se o zakázaný prostor. Také přístupy a parkování mimo divácká místa budou mnohem obtížnější.


     Podrobný popis diváckých míst a veškeré novinky, týkající se přípravy RALLY AGROPA  naleznete na oficiální internetové stránce www.volny.cz/agropa.

 

Tiskové středisko                                                                  Pavel Štípek Ing.

Tomáš Cihlář                                                                        tajemník RALLY AGROPA

Jana Cihlářová Ing.                                                              Miroslav Žitník ml.


 
 
Fotogalerie:   Rallysprint Úslava Blovice 2005 od Pavla Paláčka

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose