www.car.cz
 

DUCATI SPEED WEEKEND 2005 právě startuje na okruhu v Brně
     20.7.2005 07:37 - tisková zpráva


DUCATI SPEED WEEKEND 2005

 

 

21.07. - 24.07. 2005

 

Na novinky v Brně!

 

S ještě lepší nabídkou a většími zážitky přichází letos Ducati Speed Week. Po úspěchu v loňském roce se setkají nadšenci Ducati Speed Week, jezdci, fanoušci a diváci na famózním autodromu v Brně. Špičkový okruh pro všechny milovníky motocyklů. Místo srazu pilotů z celé Evropy, přátel a fanoušků této akce a celé řady sponzorů.

 

Novinka: Společně s Ducati Holding Italia jedeme Kombi - Cup - Desmo Challenge se 4 závody v Itálii, vrchol na závěr: Ducati Speed Week!

 

Jistě vynikající šance na tak skvělé závodní dráze se znovu setkat se všemi fanoušky a na samotné trati naplno prožít Ducati Speed Week.   

Všechno organizuje i tento rok přirozeně znovu Motoclub Aquile Desmo z Florencie, v těsné spolupráci s továrnou Ducati v Boloni!  

 

Tyto závody jsou již po léta vrcholem závodní sezóny Ducati a zároveň srazem více než 400 jezdců a množství diváků. Závody v mnoha třídách, od klasických motocyklů až po moderní superbiky, 4 dny intenzívního motoristického sportu a sraz všech fanoušků Rossiho z Itálie. Nejpřitažlivější pro všechny motocyklisty je možnost závodit bez licence.

 

Stačí trochu zkušeností s jízdou po okruhu, aby člověk naplno prožil tuto akci. Pro začátečníky je vypsána třída “Rookie” vedená instruktory, ostatní jezdci budou rozděleni do devíti tříd, od historických dvouválců až po superbiky.

 

 

Tak tedy nic nebrání Vaší cestě na Ducati Speed Week do Brna! Léto volá!

 

Další informace: www.motoitaliane.it , www.ducatispeedweek.org.

Mediální kontakt: Marion Kammerlohr 0039/338/70 68 590

 

 

 

PR MO


 
 
Fotogalerie:   MS superbike, Brno 2005, foto P. Procházka

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose