www.car.cz
 

(Taky) Ilona Csáková jezdí s vozem Citroën C5
     tisková zpráva


 Jedním z velmi důležitých argumentů při rozhodování byla také maximální úroveň aktivní i pasivní bezpečnosti tohoto vozu.

A co je pro zpěvačku ještě významné? Kvalitní zabudovaný audiosystém a velmi dobré odhlučnění interiéru vozu. To je pro C5 naštěstí již samozřejmostí.

V současné době Ilona účinkuje v původním českém muzikálu Kleopatra, ve kterém ztvárňuje hlavní roli královny Kleopatry. Muzikál se po pražské derniéře (11.1.04 ) přesouvá na Slovensko, kde bude od března jeho produkce pokračovat.

(Původní český muzikál Kleopatra autorů Michala Davida, Zdeňka Borovce, Lucie Stropnické a Lou Fanánka Hagena vstoupil na scénu Divadla Broadway 22.2.2002. Představení bylo od první reprízy, kterých se odehrálo celkem 452, divácky mimořádně úspěšné - od premiéry projekt navštívilo více než 300.000 diváků).

Na podzim roku 2004 se připravuje nový projekt – původní muzikál Tři mušketýři, ve kterém bude Ilona Csáková obsazena do jedné z hlavních ženských rolí.

V březnu začne příprava nového CD, které bude obsahovat nejúspěšnější písně z minulých let včetně několika nových, bonusových skladeb. CD vyjde v roce 2004..

Ilona také stále vystupuje jako host se skupinou Laura a její tygři.

Citroën je součástí francouzské skupiny PSA Peugeot Citroën.


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose