www.car.cz
 

U Brna letos ještě pojedou dvě naprosté RALLYE NOVINKY
     21.7.2005 11:26 - Pavel Jelínek


Na dohled jihomoravské metropole se již letos jela  květnová Autonova rallye  Tišnov a chystá se na začátek září XIV. Bottcher rallye Vyškov. Ale to ještě zdaleka není pro fandy rallye  v této  lokalitě  vše.

Uskuteční se zde totiž také podnik  Poháru  ČMPR, který pořádá  RSP v termínu 9. a 10. září 2005, coby Brněnskou rallye. Pojede se mimochodem u Rosic a v okolí.

Zatímco tento podnik bude  prvním ročníkem, Rallyeshow Modřice má  již  velkou pětiletou tradici. Je pro ni vyhrazen termín 18 a 19. listopadu a zatím se  dá pouze  tušit, že  se nepojede  v okolí  Hustopečí, jako v loňském roce. Patrně  dojde k návratu tratí  do okolí Brna  a třeba  i na Masarykův okruh, kde se  jezdilo  po  obslužných komunikacích a z diváckého hlediska zde byla řada přehledných míst i  zajímavých  úseků.

Naprostou novinkou pak bude I.AGROTEC rally Hustopeče, která se pojede 14.-15. října 2005. Podle  jejího  pořadatele  Martina Rady se víceméně uskuteční  na loňských RZ z výše uvedené Rallyeshow Modřice. Pojede se opět jako volný závod a zároveň  kandidátský pro získání MČR v roce 2006.

Fandy u Brna  tedy  čeká poměrně  rušný podzim, nemluvě třeba také o okruhovém Epilogu, který nabízí tradičně rovněž  skvělé  závody skvělých  vozů.

POZOR!!!

SOUTĚŽ o vstupenky na motocyklovou GRAND PRIX ČR 2005


 
 
Fotogalerie:   GIGA FOTOGALERIE - česká RALLYE 2004

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose