www.car.cz
 

Fábie WRC konečně dvojnásobný úspěch !!! Bengue vítězí na Eifel-Rallye 2005
     24.7.2005 11:18 - tisková zpráva


ALEX BENGUE S FABIÍ WRC 05 VÍTĚZEM EIFEL RALLYE

Vítězstvím zakončila své vystoupení na ADAC Eifel-Rallye posádka týmu Škoda Motorsport Alex Bengue/ Caroline Escudero s Fabií WRC 05. Druhé místo obsadili Matthias Kahle a Peter Göbel startující rovněž s Fabií WRC v barvách Škoda Auto Deutschland. 14 ze 17 rychlostních zkoušek vyhrál Bengue, ve zbylých třech byl nejrychlejší Kahle, kterého v cíli dělilo od vítěze 23,1 sekund.

Základnou asfaltového podniku bylo město Daun, ležící severovýchodně od Trieru. V jeho okolí se pojede příští měsíc Německá rallye (26. – 28. srpna) a Alex tak měl jedinečnou příležitost si v ostré soutěži vyzkoušet nejnovější asfaltovou specifikaci Fabie WRC 05.

Testovací program týmu Škoda Motorsport pokračuje příští sobotu ve Finsku, kde se Jani Paasonen zúčastní Tampere Rallye, která se stane součástí jeho přípravy na Finskou rallye, startující o týden později (4. – 7. srpna).

Alexův týmový kolega Armin Schwarz během víkendu relaxoval za volantem historické Audi Quattro Sport, se kterou se představil v rámci Eifel Historic Rally Party. Navigátorkou mu při této příležitosti byla jeho manželka Petra.

Alex Bengue: “S tímto víkendem jsem velmi spokojený. Vítězství je vždy příjemné, i když přijedete hlavně testovat. Pro mě osobně to byl úspěšný test, protože to byla moje první soutěž s Fabií WRC od Rallye Monte Carlo. Ověřili jsme si, jakým směrem se musíme ubírat při finalizaci nastavení pro Německou rallye.“

 

Škoda Motorsport Media Team

Daun, 23. července 2005


 
 
Fotogalerie:   Rallye Prachatice 2005 od Jirky Rohleny

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose