www.car.cz
 

Řetězec specializovaných temposervisů dorazil i do Brna
     tisková zpráva


Štika u M-Paláce

B r n o. Šestý v pořadí, druhý největší v ČR a zatím největší na Moravě. To je stručná bilance postavení brněnského temposervisu, který byl právě v těchto dnech otevřen společností Temposervis a.s. v sousedství M. Paláce, v rámci stejnojmenného řetězce autoservisů specializovaných na údržbu automobilů všech běžných značek . Sympatické je, že se jedná o odvážný, ryze český projekt realizovaný v rámci významné finanční skupiny PPF ( kam patří krom jiných i Česká pojišťovna, eBanka, Home credit a další)


Nový objekt v BrněVe vztahu ke konkurenci sází temposervisy zejména na umístění provozoven v sousedství velkých nákupních center, dlouhou otevírací dobu ( včetně víkendů), rychlost oprav poskytovaných i na počkání, pevné ceny za úkony a dostatečnou kapacitu. Brněnský temposervis je se svými 12 servisními místy připraven odbavit více než 100 vozů denně, k jeho standardu patří prostorná prodejna autopotřeb a špičková moderní diagnostická linka.

A na co se mohou těšit konkrétně obyvatelé Brna a okolí, na to jsme se zeptali vedoucího B. Myslína: „Všechny Brňáky do Temposervisu srdečně zvu. Až do 30. 4. pro ně máme tady u M - Paláce , kousek od Hornbachu a Bauhausu, připravené skutečně výhodné zaváděcí ceny na práci i na vybrané díly. Konrétně s 20procentní slevou vyměňujeme oleje, tlumiče, výfuky a brzdové destičky.

Do jarní sezóny navíc vstupujeme s nebývale širokým a pečlivě zvoleným sortimentem letních pneumatik, který zahrnuje například kvalitní značky Sava a Fulda ze „stáje“ koncernu Goodyear a mnoho dalších. Věřím, že u nás si vybere opravdu každý .“



tisk info







 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose