www.car.cz
 

Jezdci KL Intermoto Czech Republic v Mostě úspěšní
     1.8.2005 11:47 - tisková zpráva


Východočeský tým KL Intermoto Czech Republic nastoupil k dalšímu závodu na domácí půdě. Na severočeském Autodromu Duhové energie v Mostě absolvoval závod Alpe Adria Cupu třídy Supersport, který byl zároveň republikovým šampionátem.

Po startu z první řady se jezdci týmu KL Intermoto Czech Republic v cíli radovali z prvních dvou míst!Po startu z první řady, kterou si Pawel Szkopek a Tomáš Mikšovský vybojovali během náročných, dvoudenních kvalifikacích, vyrazila do závodu nejlépe skupinka jezdců, ve které byla kromě jezdců týmu KL Intermoto také česká dvojice  Václav Bittman-Pavel Ouda, doplněná o Poláka Kaldowského a Rakušana Kerbla.

Zatímco Kaldowski skončil již v průběhu úvodního kola a Kerbl souboj zbytku skupiny sledoval spíše z páté pozice, jezdci KL Intermota sváděli nejprve souboj s Pavlem Oudou a ve druhé polovině závodu poté s Vaškem Bittmanem.Do závěrečných kol závodu najížděla vedoucí trojice již s mírným náskokem na pronásledující dvojici Ouda-Kerbl.

V těchto závěrečných kolech to byl již tvrdý souboj o vítězství především mezi samotnými jezdci týmu KL Intermoto. Tento souboj gradoval v posledním kole, kdy došlo i na vzájemný kontakt mezi piloty týmu Mistrovství světa Supersport, což jen dokládá snahu zvítězit v prestižním klání s domácí špičkou. Cílem závodu prolétl po dvanácti kolech vítězně Tomáš Mikšovský, kterého s odstupem pouhých 0,159 sekundy následoval Pawel Szkopek.

Pro Tomáše to bylo nejen vítězství v Mezinárodním Mistrovství ČR, ale i vítězství v závodě Alpe Adria Cupu, Pawel pak vedle druhé pozice v alpsko-jadranském poháru, což je jeden z nejhodnotnějších šampionátů starého kontinentu, získal vítězství do hodnocení polského mistrovství, které se v rámci tohoto závodu konalo také.

Tým KL Intermoto Czech Republic nyní čeká cesta na britské ostrovy, kde na jednom z nejkrásnějších a nejnáročnějších okruhů Evropy absolvuje další závod světového šampionátu třídy Supersport. Na okruh Brands Hatch se týmový kamión vydá již v úterý.

KL Intermoto CZECH Republic PR

Moto Road Racing Agency

www.klintermoto.cz

http://racing.motorkari.cz
  

  TISKOVÁ ZPRÁVA TÝMU KL INTERMOTO CZECH REPUBLIC


 
 
Fotogalerie:   Tři mušketýři v půlce sezóny MS moto 2005

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose