www.car.cz
 

Mostecký automotodrom vyhlašuje FOTOSOUTĚŽ i pro vás
     5.8.2005 16:41 - tisková zpráva


Soutěž pro pohotové fotografy

 

Autodrom Duhové Energie v Mostě vyhlašuje soutěž pro všechny návštěvníky závodních akcí na mosteckém okruhu, kteří rádi fotografují. Fotografií z motoristických akcí vzniká mnoho a jejich témata jsou víceméně podobná. Právě vyhlášená soutěž si však klade za cíl najít ty nejlepší divácké fotografie, které budou něčím zvláštní.

 

Na internetových stránkách mosteckého okruhu v sekci Fotogalerie se v posledních dnech objevila nová kolekce obrázků, které svou náplní vybočují z obvyklých záběrů. Jsou tu kuriózní situace, náladové snímky s uměleckým nádechem, či komické momenty, ke kterým někdy při závodech dochází.

 

Do konce letošní motoristické sezóny  zbývají ještě tři závodní víkendy (12. – 14.8. 2005 RWE Transgas Sports Car Challenge, 2. – 4.9. 2005 MATADOR Czech Truck Prix a 23. – 25.9. 2005 ČEZ Race Weekend) a na závěr 22.10. 2005 Motoristický den pro veřejnost. Pokud se někomu z návštěvníků těchto akcí podaří pořídit zajímavý, kuriózní, anebo jinak zvláštní obrázek a pošle nám jej, dostane šanci vyhrát zajímavé ceny.

 

Tématika soutěže samozřejmě není omezena jen na zmíněné akce,  pokud máte zajímavý obrázek z mosteckého okruhu ve svém archivu už z předchozích podniků, můžete jej do soutěže přihlásit také.

 

Fotografie je možné posílat buď klasicky poštou v papírové podobě na adresu

 

AUTODROM MOST a.s.

Tvrzova 5

434 01 MOST

 

Na obálku uveďte heslo „FOTOSOUTĚŽ“

Další možnost je posílat obrázky v elektronickém formátu (velikost *.jpg souboru do 1 M) na e-mailovou adresu fotosoutez@autodrom-most.cz a do předmětu zprávy uveďte totéž heslo. V obojím případě nezapomeňte připojit souhlas se zveřejněním fotografie a zpracováním osobních dat a samozřejmě připojte svůj kontakt a adresu!

 

Všechny fotografie budeme postupně přidávat do fotogalerie na našich webových stránkách. Každá bude mít přidělené číslo a návštěvníci těchto stránek budou moci zasílat hlasy pro svého favorita na e-mail: fotosoutez@autodrom-most.cz .

 

1. 11.2005 zde zveřejníme výherce, kterého určí svým hlasováním návštěvníci našich internetových stránek. Hodnotící komise složená z profesionálních fotografů a grafiků, pracovníků marketingového oddělení a zástupců vedení okruhu vybere na konci roku tři nejlepší fotografie. A jaké budou odměny pro vítěze?

 

  1. cena: Celoroční volný vstup na závody v roce 2006
  2. cena: Svezení v závodním trucku
  3. cena: Volný vstup na MATADOR Czech Truck Prix 2006

 

Těšíme se na Vaše příspěvky a přejeme hodně štěstí, pevnou ruku, bystré oko a nabité baterie.

(5.8. 2005)

 

      Dušan Matouš

                                   

 

                                   http://www.autodrom-most.cz


 
 
Fotogalerie:   Za zákulisí 24 hodin Spa 2005 od Josefa Vrátila

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose