www.car.cz
 

Robert Šenkýř nabídl místo v BMW M3 GTR mosteckému Dolákovi
     10.8.2005 17:23 - Vladimír Rožánek


Loňský vítěz mistrovství Evropy Robert Šenkýř nabídl místo mosteckému
 závodníkovi Michalu Dolákovi.

 
 Již tento víkend se do Mostu vrací vytrvalostní závody, letos silně obsazovány vozy Porsche a BMW. Již podruhé se na mosteckém okruhu představí BMW GTR
 Matador týmu, který připravil pro vytrvalostní závody loňský mistr Evropy a  mistrovství ČR v závodech do vrchu Robert Šenkýř.

"Neboť se jedná o tříhodinový závod, za volantem se vždy střídají minimálně dva piloti. Místo druhého jezdce bylo nabídnuto Robertem a já jsem ho přijal," řekl nám majitel stáje Karel Dolák.  "Michal se s tímto vozem již seznámil a po testech vystupoval z vozu nadšen  jízdními vlastnostmi. Náš vůz PRC F1 pro šampionát sportovních prototypů je  nadále v rukou techniků, neboť po nutné repasi motoru F1 stále chybí dodání  originální elektroniky a otáčkoměru od firmy pana Pedrazzi a repase před 8  zahraničními závody musí být dokončena v nejvyšší kvalitě," dodal majitel  stáje.

Mostečtí fandové ale tímto nezůstanou ochuzeni, neboť CarDo racing uvidí v
 sobotu na startu s vozem BMW GTR . Vítězný květnový speciál PRC F1 by měl do  druhé poloviny tohoto seriálu odstartovat hned doma 2.-4.září 2005 v rámci MATADOR  CZECH TRUCK PRIX 2005.


 
 
Fotogalerie:   Exkluzivní fotoseriál M. Spurného: kotrmelec Kašpárka na Babě

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose