www.car.cz
 

V Buggyře mají před závodem v Mostě obavy z počasí
     23.8.2005 21:21 - tisková zpráva


Zatímco v Buggyra Technology Centru se usilovně pracuje na třech závodních speciálech, třetí jezdec průběžného pořadí letošního Evropského poháru David Vršecký dělá vše pro vylepšení své fyzické kondice.
 
Po době prázdninového klidu, kdy se jel pouze jeden závod na Nurburgringu totiž na celý tým čekají v průběhu září a října hned čtyři závody v rychlém sledu.
 
„Škoda poněkud zmateného počasí, které mi neumožňuje věnovat se wakeboardingu a vodním sportům vůbec. Musím se přiznat, že co se posilovny týče, tak nejraději mám okamžik, kdy můžu jít do sprchy. Běhání je asi potřebné, ale tento druh pohybu nemám nikterak v oblibě. Ze squashe mám trochu strach, v minulosti zraněné koleno totiž při něm dostává hodně zabrat a konec sezóny bude těžký, takže bych pochopitelně nerad riskoval zranění. Pokud bude jen trochu hezky, vyrazím na kolečkové brusle,“ říká na téma své přípravy Vršecký.

Zatímco mechanici provádějí poslední úpravy na vozech a připravují se na testování v Panenském Týnci, šéf týmové logistiky Petr Marek má stejně jako Vršecký těžkou hlavu ze současného počasí. „Náš V.I.P. stan by mělo v Mostě navštívit tisíc návštěvníků a všechno funguje lépe, když je alespoň trochu přijatelné počasí. Třeba jako loni. Mám hrůzu z toho, že by se mohl opakovat rok 2001, kdy pršelo po oba dny.“
 
Buggyra

 
 
Fotogalerie:   Trucktrial Postoloprty 2005 od Martina Ježka

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose