www.car.cz
 

Vyhráli jste lístek na GP 2005 ?
     23.8.2005 23:42 - Pavel Jelínek


Správné odpovědi naší soutěže ke GP 2005 v Brně jsme již zveřejnili. Dnes zveřejňujeme jména   výherců soutěží, probíhajících v televizním magazínu MotorTip a na  webech www.motormix.czwww.car.cz (nyni  také www.car.automedia.cz)

A to včetně druhé  soutěže, která probíhala v minulém  týdnu  do této neděle. Odpověď na tuto  otázku   zněla: Lukáš Pešek jezdil na pátém místě, ale byl  po předčasném ukončení klasifikován jako šestý. Což se lze samozřejmě  dočíst i na našich stránkách v sekci, věnované  MotoGP.

Výherci byli zároveň kontaktováni a ceny si mohou vyzvednout dle domluvy v redakci TVB1 nebo v akreditačním centru GP na základě předložení dokladu totožnosti. Jedná se tedy o výherce soutěží v MotorTipu,  TVB1 a na zmíněných motoristických webech.

Vlastní GP 2005 se uskuteční  ve dnech 26 až 28. srpna 2005 na Masarykově okruhu v Brně. Veškeré  další informace lze nalézt v našich  článcích.

Výherce žádám, aby mne kontaktovali na adrese p.jelinek@tvb1.cz a potvrdili ( do  pátku 10 hodin ráno!!) svoji  účast!! V opačném  případě  výhra  připadá náhradníkovi.

Jedná se o  vstupenky na pátek , sobotu a neděli na VŠECHNY přírodní tribuny!!!

Výhercům gratulujeme :-))

2x  Setler Antonín, Brno
2x  Nos Radek, Brno
2x  Leiterová Barbora, Brno
2x J. Knofliček, Tišnov
2x Michal Jůza, Třebíč
2x Jitka Nedomova, Kuřim
2x Marian Hrdinka, Hodonín
2x Ivo Sekyra, Brno
2x Libor Kornia, Brno
Jan Sojka, Brno
Jaromír Páral, Brno
Irena Šabatková, Třebíč 
Jana Jandová, Dlouhomilov
Ing.Petr Blažka
Filip Čečil, Zlín
Josef Brandejs, Rychnov nad Kněžnou
Petr Mazouch
Hana Straková
Vladimir Macicka

Náhradníci

Tomáš Petříček

Petr Drabek
Jiří Řehák 
Barbora Pořízková
Ladislav Jakeš Praha 10 - Kolovraty


 
 
Fotogalerie:   Trucktrial Postoloprty 2005 od Martina Ježka

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose