www.car.cz
 

Tým KL Intermoto Czech testoval v Mostě nového jezdce - Rakušana Zaisera
     25.8.2005 08:04 - tisková zpráva


Tým KL Intermoto Czech Republik testoval na Autodromu Duhové energie v Mostě nového jezdce. Rakušan Christian Zaiser si vyzkoušel motocykl Honda CBR 600RR, se kterým nastoupí do Mistrovství světa Supersport.

Nevlídné počasí přivítalo dnes ráno personál východočeského týmu KL Intermoto Czech Republic na severočeském okruhu v Mostě, kam tento tým Mistrovství světa Supersport přijel otestovat nejen své motocykly, ale i novou posilu týmu Christiana Zaisera, kterého zcela jistě fanoušci motocyklového sportu znají z mnoha startů na našich okruzích v Mostě a Brně, kde tento sympatický Rakušan často startuje se šampionátem Alpe Adria Cupu.

Chris během dopolední části testování absolvoval dvě půlhodinové jízdy, při kterých dosáhl na nejlepší čas 1:43,0. Hlavní náplní částečně deštivého dopoledne však bylo nalezení optimálního nastavení motocyklu dle požadavku jezdce. Do odpolední části, kdy Chris nastoupil pouze k jedné půlhodinové jízdě, se umoudřilo i počasí, což také vedlo k vylepšení dosaženého času. Celý den pak končil Christian Zaiser po 42. kolech a s dosaženým časem 1:42,2.Josef Kubíček – manažer týmu

Předně je potřeba vysvětlit, proč Chris nastoupil k těmto testům. V Assenu pojedeme ještě v klasickém složení Tomáš Mikšovský - Pawel Szkopek, ale pro německé kolo letošního světového šampionátu třídy Supersport doplní náš tým právě Christian Zaiser. Na Lausitzringu pojede na našich motocyklech místo jednoho z našich stálých pilotů.Dnešní počasí proběhlo za ne zrovna ideálních podmínek, kdy nám dopolední část narušilo deštivé počasí.

Odpoledne pak byl okruh velmi přeplněný, Chris jezdil mezi celkem 56. jezdci, z nichž opravdu mnoho bylo velmi pomalých a na strojích ryze cestovních. Déšť naplavil na asfalt mnoho nečistot a tak byla dráha silně špinavá. S výsledkem jsme však spokojení, Chris si navíc pochvaloval i naše motocykly. Co bude po Lausitzringu ještě nevíme, v úvahu přichází nejen návrat do klasické sestavy, ale i pokračování v této spolupráci.

KL Intermoto CZECH RepublicPR Moto Road Racing

Agencywww.klintermoto.czintermoto@klintermoto.czracing@motorkari.czhttp://racing.motorkari.cz


 
 
Fotogalerie:   MM ČR motocyklů a Alpe Adria Cup od Libora Zhoře

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose