www.car.cz
 

Přes velmi špatný start vybojoval Rous v Brně další dva světové body
     28.8.2005 16:33 - tisková zpráva


Po mizerném začátku dva body

 

Další dva body do seriálu Mistrovství světa silničních motocyklů v kubatuře do 250 ccm získal při brněnské Velké ceně České republiky sedmadvacetiletý kralický závodník Radomil Rous. Jezdec týmu Würth Honda BQR začínal program domácí velké ceny pozvolna.

 

Po pátečním třiadvacátém místě z první kvalifikace vybojoval v sobotu osmnácté místo na startovním roštu. Jenomže start nedělního závodu mu totálně nevyšel a do první zatáčky   šel až z předposledního místa.

 

Znovu mi totálně nevyšel start, ale potom jsem zabojoval a brzy se dostal do hry,“ hodnotil úvod desátého podniku MS Rous, který se postupně propracoval až do skupinky, která bojovala o mistrovské body. Až do posledního kola zlepšoval jezdec patřící znojemskému Racing teamu svůj nejlepší čas na kolo a ve finiši se z patného místa dostal za svého týmového kolegu Alexe Debona na čtrnáctou pozici.

 

„Bojoval jsem hlavně se Stevem Janknerem a nakonec to vyšlo. Dneska jsem spokojen já i tým,“ pochvaloval si domácí vystoupení Radomil Rous.

 

Výsledky GP České republiky v Brně – kubatura do 250 ccm: 1. D. Pedrosa (SPA, Honda), 2. J. Lorenzo (SPA, Honda), 3. C. Stoner (AUS, Aprilia), 4. A. De Angelis (RSM, Aprilia), 5. H. Aoyama (JPN, Honda), … 11. J. Smrž (CZE, Honda), 14. R. Rous (CZE, Honda).

(mm)

 


 
 
Fotogalerie:   MM ČR motocyklů a Alpe Adria Cup od Libora Zhoře

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose