www.car.cz
 

Eddy SCHLAGER startuje na Vyškově na dohled svého domu a v barvách pořadatelů
     30.8.2005 15:38 - Pavel Jelínek


Eddy Schlager startuje v sobotu 3.září 2005 na XIV.BÖCHTER RALLYE VYŠKOV se svým vídeňským kamarádem a spolujezdcem Richardem Wächtrem.

 

Jeho MITSUBISHI Lancer EVO VI, upravené pro skupinu A, bylo od posledního startu na Kopné o něco vylepšeno. Byla nainstalovaná nová PANKL Dog box převodovka (EUROSTROJ SCHLAGER je importérem těchto převodovek do České republiky). Stejně tak bylo namontováno v jeho bílém Mitsubishi pérování PROFLEX.

 

 

Na základě této nové převodovky očekává Schlager o něco lepší časy. "Řadit bez spojky ušetří přece jen trochu času, jednoduše řečeno – funguje rychleji," říká na vysvětlenou. "Od nového pérování neočekávám tak mnoho, protože nebyl čas ani možnost otestovat optimální seřizovací hodnoty," dodává.

 

BÖTTCHER Rallye je pro Schlagera pěkný závod, který má navíc prakticky přede dveřmi svého domu. Bydlí totiž v Jedovnicích na Blanensku. "I když tato soutěž vykazuje pouze 80 km RZ, je to velmi náročná rallye. Musí se odjet čtyři RZ a až potom teprve přijde první servis," říká dále jezdec.

 

 Eddy SCHLAGER je přesvědčen o tom, že BÖTTCHER RALLY 2005 přinese opět bezva duel mezi Václavem Pechem a Štěpánem Vojtěchem i mezi dalšími posádkami. A že i jemu se zde bude dařit a bude patřit mezi nejlepší.

 

XIV. Böttcher rally Vyškov začne pro veřejnost v pátek 2. září v 19 hodin večerním představením posádek na vyškovském náměstí. Start soutěže je naplánován na sobotu 3. září v 8:30 hodin, v cíli se pak první dvojice objeví v kolem 15. hodiny.

 

Veškeré potřebné informace o soutěži pro soutěžní posádky, diváky i pracovníky médií jsou aktuálně k dispozici na internetových stránkách Hanáckého rally klubu www.rallyvyskov.cz. Nechybí ani každodenně aktualizovaný seznam přihlášených posádek.

 

 

 

Tisková informace BÖTTCHER RALLY 2005 číslo 4

 

(pj)


 
 
Fotogalerie:   Volný Pohár v Pardubicích 2005 od Jirky Rohleny

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose