www.car.cz
 

Lackův speciál prošel dalším testem před Mostem
     1.9.2005 08:14 - tisková zpráva


Dolejš v roli testovacího pilota

Přestože, jak jsme informovali již v pondělí jsou všechny tři závodní speciály Buggyra v Mostě, odskočili si dnes ráno mechanici v čele s ing. Robinem Dolejšem na testovací plochy týmu na letišti v Panenském Týnci.

Důvodem bylo neplánované testování závodního speciálu Adama Lacka (Internet Expres Prima Team), který se v Mostě představí letos za volantem závodního tahače potřetí a naposled.

Nic bombastického za tím nehledej,“ řekl Robin, který se na dvě hodiny ujal role testovacího jezdce. „Mario Kress je služebně v Německu, nicméně vzhledem k tomu, že se jedná o totálního workholika se mi ozval včera pozdě večer s tím, že má nápad, který Adamovu speciálu jen prospěje. Tak jsme využili nepřítomnosti Petra Marka, auto skoro tajně odvezli a vyrazili odzkoušet Mariův nápad v praxi."

 Výsledky nečekaného testování odmítl Dolejš z pochopitelných důvodů sdělit, za volantem závodního tahače se mu ale celkem líbilo. “Když se může David Vršecký věnovat wakeboardingu, nevím, proč bych se nemohl svézt truckem,„prohlásil Dolejš se smíchem, přičemž dále pokračoval v humorném duchu.. “Jel jsem v poklidu a roli testovacího jezdce splnil na jedničku. Pokud bych chtěl závodit, musel bych trochu potrénovat a zatím nemám čas. Nikde ale není řečeno, že co není, nemůže být.!......."

 

Buggyra


 
 
Fotogalerie:   MotoGP v Brně 2005 od Josefa Vrátila

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose