www.car.cz
 

Vršecký s Koerberem si před MOSTEM věří!
     1.9.2005 19:23 - tisková zpráva


Přestože tým Buggyra International Racing Systém startuje letos ve své první racetruckové sezóně, jsou oba jeho jezdci David Vršecký a Gerd Koerber ve hře o titul mistra Evropy. Před závodem v Mostě poskytli našemu serveru krátký rozhovor.

Jak trávíte poslední den před závodem?
Vršecký: Jsem v pohodě i když obdivuji Gerda mimo jiné také proto, že neví, co jsou to nervy. Mám ale dobře rozjetou sezónu a věřím, že to v Mostě dopadne dobře.
Koerber: Asi se budu opakovat, ale pro mě bylo nesmírně důležité vítězství před domácím publikem na Nurburgringu. Jsem proto v klidu.

Nebojíte se stanovení týmové strategie?
Vršecký: Určitě ne, jsme dva zcela rovnocenní jezdci. Ale pokud má někdo vyhrát a nebudu to já, přeji vítězství pochopitelně Gerdovi. Už proto, že jsem se toho od něj hodně naučil.

Koerber: Po Nurburgringu 2003, kdy mě David porazil na domácím okruhu Nurburgringu mi nepřipadají otázky spojené s týmovou strategií opodstatněné.
Jaký výsledek by vás v Mostě dokonale uspokojil?
Vršecký: Plný počet 60 bodů.

Koerber: Jezdím na závody vyhrávat. Souhlasím s Davidem.
V kom vidíte největšího soupeře?
Vršecký: Albacete, Allgauer, Bosiger, Koerber, Lacko, Vojtíšek. Jezdce jsem seřadil podle abecedy.
Koerber: Souhlasím s Davidem. Místo Koerbera ale napiš Vršecký(smích).
 
Buggyra

 
 
Fotogalerie:   DTM v Brně 2004 od Jirky Navrkala

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose