www.car.cz
 

Před novou sezónou kartingu.
     Pavel Jelínek


Aby to nebylo jen konstatování, v krátkosti shrnu co nás čeká. Opět se pojedou dva seriály, Mistrovství ČR a Přebor ČR. Kromě toho budou opět vypsány poháry, zatím jsou jisté tři, Juniorské čtařtakty (při obou seriálech), Honda 390 (při MČR) a vytrvalostní Honda 390. Pokud se vše zdaří měla by se konat premiéra, zatím poloprezentační české odnože Rok Cupu (nebo jiného obdobného seriálu - v Itálii vznikají další alternativy používané techniky).

Nad čím visí otazník, jsou juniorské poháry, loni PAMA Cup a KIA-Moroni Cup. Netvrdím že nebudou, pouze jsem se o nich zatím nic bližšího nedoslechl.

Co se tratí týká, mělo by se jet na všech třech existujících okruzích, z mého pohledu se bohužel zatím nepočítá s Hořovickým podnikem, kde se parta obětavců snažila pomoci kartingu v době kdy nebyl v provozu Písek. Kvalita dráhy je tam malinko horší, ale byly snahy o nápravu. Pokud nebude podnik ani uvažován, nikdo do oprav nebude investovat.

Ladislav Kyndl, motokary.net


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose