www.car.cz
 

Nové stránky mosteckého automotodromu
     tisková zpráva


NOVÁ ETAPA SI VYŽÁDALA NOVOU PODOBU WEBOVÝCH STRÁNEK

NÁVŠTĚVNÍCI BUDOU MOCI I DISKUTOVAT

Prezentace činnosti jakékoli společnosti formou internetových stránek, které jsou dostupné z celého světa, je ve třetím tisíciletí běžnou věcí. Zcela novou podobu získaly v posledních dnech také webové stránky AUTODROMU MOST a.s.
Řekneme-li to mírně eufemisticky, byla už předcházející verze morálně zastaralá. Po faktografické stránce sice splňovala základní požadavky, byla pravidelně aktualizována, ale rozhodně neodpovídala současným trendům, možnostem a potřebám,“ řekl generální ředitel okruhu ing. Pavel Hanka.

Marketingový odbor mosteckého závodiště zpracoval novou grafickou podobu a strukturu, která pochopitelně v některých ohledech vychází z původní verze. V sekci historie návštěvníci najdou i černobílé historické snímky staré přes dvacet let, které dokumentují výstavbu závodní dráhy na bývalé výsypce povrchového uhelného lomu.

Na webu existují dva hlavní rozcestníky, z nichž jeden je Kalendář závodů, odkud povedou linky vždy na podrobnosti ke konkrétnímu podniku. Tam návštěvníci najdou nejen harmonogram a startovní listiny před závody, ale také výsledkové listiny a odkazy do aktualit a na fotogalerii po jejich skončení. Druhou křižovatkou jsou právě aktuality, na jejichž archiv vede odkaz přímo z úvodní stránky. Samozřejmostí je možnost objednávek vstupenek on-line, stejně jako akreditace novinářů a přihlášek jezdců a týmů k jednotlivým podnikům.

Novinkou je diskusní sekce, kde chceme získávat ohlasy návštěvníků. Diskusní modul nám umožní dokonce i pořádání on-line rozhovorů se zajímavými osobnostmi motoristického sportu z domova i z ciziny a to je myslím věc, kterou fanoušci obzvláště ocení,“ upozornil Hanka.

Pracuje se například ještě na technickém zprovoznění webové kamery, která bude monitorovat dění v paddocku. Do prvního velkého motoristického podniku, který se koná v polovině května, už by všechno mělo normálně fungovat.
Stránky najdete na adrese http://www.autodrom-most.cz

tisk info


















Další informace: Dušan Matouš
GSM: +420737237412
e-mail: matous@autodrom-most.cz


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose