www.car.cz
 

Roman Kresta přece jen zřejmě se SUBARU IMPREZA WRC
     Pavel Jelínek


Včera jsme zveřejnili článek  Komu by nejvíce slušelo "volné" Subaru Impreza WRC  ( i s naznačením, že  jistá jednání  probíhají) a  už je to tady. Úvahy nad  tím, že by  nejrozumějším řešením  pro fandy  bylo do  nedávno uvolněného  Subaru  Impreza WRC posadit  Romana Krestu dostaly zcela reálnou podobu. Jedná skutečně  probíhají, i když je nikdo  oficiálně  nepotvrzuje.

Nicméně se zdá byt   velmi pravděpodobné, že  Tomáše Engeho , jehož smlouvu na starty v rallye v tomto  voze  zrušil  manager Charouz, v brněnském týmu Styllex Tuning Prosport Tomáše Hrdinky nahradí s největší pravděpodobností v nejbližších dnech Roman Kresta. Ten se rozešel s týmem  Pro Racing Int a s vozem  Hyundai Accent WRC a  vzápětí ohlásil starty s Fordem Focus WRC   zlínské stáje JM Engineering.

"Šumavu určite jedeme s vozem WRC :-)))," poznamenal vtipně   tiskový mluvčí  Romana Kresty Martin Bobek, který zároveň  tvoří jeho  jeho  současné internetové  stránky.  "Kdyby nejaka zmena byla, stejne bych to nesmel rici..." upřesnil ještě dnes  ráno......
 
Nicméně podle našich  neoficiálních   informací již začátkem  týdne manager Kresty řešil zrušení  smlouvy  s JM Engineering na  pronájem  fosucu a  nyní probíhají intenzivní jednání s Tomášem Hrdinkou, pro něhož by bylo angažmá  Kresty  jistě velmi dobrým tahem!!!!!
 
A ještě něco :
 

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose