www.car.cz
 

Televizní MotorTip 39 – Kyjovský okruh, Vranov i A1GP atd
     22.9.2005 10:17 - Pavel Jelínek


Televizní magazín MotorTip je jeden z mála motoristických magazínů na českých televizích, zabývajících se především tuzemským motoristickým sportem. Diváci na Brněnsku a jihu Moravy v síti SELF a Karneval mohou pořad vidět  od 22. září, celostátní  premiéra je pak  v následujících dnech. 

 

MotorTip 39  přinese  ohlédnutí  za Kyjovským okruhem, závodem silničních motocyklů několika  tříd i sajdkár v ulicích jihomoravského Kyjova. Dále pak další  ohlédnutí za  MČR sajdkár a čtyřkolek z Vranova  u Brna s rozhovorem s jeho pořadatelem Janem Juřičkou. Tyto příspěvky doplní další o veteránech na  sprintrallye ve Vyškově, kde se  rozhodlo o letošním  mistrovi,  pozvánka na poslední letošní závod do vrchu – na Slovácký kopec do Násedlovic na Kyjovsku, či pozvánka na  okruhový Epilog. MotorTip  přinese rovněž informace k blížící se Agrotec rallye Hustopeče, jediné  české  rallye mezi  vinicemi, a také  horkou novinku k seriálu A1GP, formulové sérii národů, která právě startuje a vyplní zimní motoristickou přestávku.

 

 

Příště MotorTip přinese příspěvek o odjezdu několika českých dobrodruhů s vozem Tatra 805 na zhruba dvouměsíční expedici do Austrálie, ohlédnutí za závodem Ecce Homo ve Šternberku , který zakončil  vrchařskou  sezónu, i třeba o Alpském poháru  Porsche, který se zanedlouho pojede v Brně.

 

 

Připomínáme rovněž možnost  stažení pořadu na internetové stránce www.tvb1.cz v několika možných rychlostech stahování. K dispozici je  zde většina letošních pořadů, včetně popisu jejich podrobného obsahu.

 

 

Podrobnosti o vysílacích časech a místech (lokalitách) též na:

www.forcable.cz,

www.satplus.cz ,

www.motortip.cz

www.selfnet.cz,

www.selfservis.cz,

www.tvlyra.cz,

www.TVB1.cz

 

Pavel Jelínek

Tisková informace

V Brně 22. září 2005

p.jelinek@chello.cz

732 223456


 
 
Fotogalerie:   Kyjovský okruh 2005 od Libora Zhoře

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose