www.car.cz
 

Tradiční závod Brno–Soběšice již tuto sobotu !!! Start z Kociánky
     22.9.2005 10:21 - tisková zpráva


Brno–Soběšice

Tuto sobotu se opět postaví na start závodu do vrchu Brno–Soběšice historické automobily a motocykly. Rekordní počet přihlášek letos zaskočil i pořadatele. Přes 200 přihlášených strojů slibuje nevšední podívanou. Mezi automobily i motocykly se objeví mnoho zahraničních i českých značek. Je také vypsána speciální kategorie automobilů brněnské Zbrojovky pro stroje z let 1926 až 1936.


Depo a celé zázemí závodu bude v areálu „Mrzáčků“ na Kociánce. Uzavřená trať povede po ulici Kociánka do Soběšic. Stroje se budou vracet přes Lesnou  zpět na Kociánku. Trénink začne od 9 hodin, závod odstartuje v 10 hodin. Pořadatelé předpokládají konec celé akce kolem patnácté hodiny.

Byl vydán program, který obsahuje kromě podrobné startovní listiny i další informace týkající se závodu a startujících osobností. Tak nezapomeňte, udělejte si svátek a přijďte s námi tuto sobotu na závod do vrchu Brno–Soběšice.

 

-kk-


 
 
Fotogalerie:   Ecce Homo Historic od Tondy a Pavla Malého

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose