www.car.cz
 

Pechovi stačí dojet třetí a může po víkendové Příbrami slavit titul
     22.9.2005 13:58 - Pavel Jelínek


Václav Pech má na  druhého Štěpána Vojtěcha před předposledním podnikem  velkého šampionátu docela slušný  náskok a tak mu teoreticky stačí  dojet  třetí  a může slavit další titul.

Po sedmi dosud odjetých závodech seriálu má totiž na druhého Štěpána Vojtěcha náskok 41 bodů. Pokud by však Vojtěch vyhrál ( navíc se dva výsledky  škrtají), nesmí za ním Pech zaostat o více než 5:56 minut.

Existují dokonce i teoretické varianty, že by Vojtěch vyhrál v Příbrami i v Třebíči a tím by oba jezdci měli zcela shodný počet všech započítávaných výsledků. Poté by ke slovu přišel absolutní součet časů z jednotlivých soutěží....  Takže to ještě bude  zajímavé.

Na startu nebude chybět ani  úřadující mistr  Jan Kopecký, byť pouze s produkčním lancerem. Průběžně je totiž po  svých  občasných startech celkově  třetí !! A i on  by v případě neúspěchu Vojtěcha mohl skončit  i  ještě  o příčku lépe. Další posádky již mají poměrně značnou bodovou ztrátu.

Novinkou v Příbrami bude městský prolog, který celý podnik  v pátek odpoledne odstartuje. Sedmadvacátý ročník příbramské rallye tak zřejmě kráčí ve šlépějích  barumky, kde měl prolog velký úspěch. V následujících dvou víkendových dnech na jezdce i diváky čeká celkem 18 rychlostních zkoušek.

Průběžné pořadí mezinárodního mistrovství ČR:

1. Pech (Ford Focus WRC) 153 bodů, 2. Š. Vojtěch (Peugeot 206 WRC) 112, 3. Kopecký (Mitsubishi Lancer) 101, 4. Arazim (Mitsubishi Lancer) 57, 5. Trojan (Mitsubishi Lancer) 41, 6. Triner (Škoda Octavia WRC) 39.


 
 
Fotogalerie:   Barumka 2005 od sportfoto.cz

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose