www.car.cz
 

Přípram nabídne samolepky Volný vjezd i Almanach. Dnes se startuje
     23.9.2005 09:01 - Pavel Jelínek


Nedá se říci, že by  tiskové středisko právě startující  Příbrami nějak   chrlilo nové a nové informace, jak je běžné v případě jiných akcí. Přinášíme alespoň několik dostupných informací organizačního  charakteru.

Samolepky - VOLNÝ VJEZD

Tak jako jiné ročníky, tak i letos bude na příjezdových cestách k jednotlivým RZ organizováno a regulováno parkování pro bezproblémový výjezd záchranných a organizačních vozidel.
Na těchto místech (pokud je chcete využívat) si můžete zakoupit samolepku v hodnotě 150,- Kč, která vás opravňuje k vjezdu na tyto místa a k vjezdu na parkoviště k servisní zóně na letišti v Dlouhé Lhotě.

Samolepka platí na všechny příjezdová místa, je za 1 vozidlo bez ohledu na počet pasažérů a platí na všechny tři dny.


Almanach Rally Příbram

V pátek 23. září 2005 v 19:50 v servisní zóně na letišti v Dlouhé Lhotě bude slavnostně pokřtěna ojedinělá publikace kterou vydal Rally Sport Klub Příbram a to Historie Rally Příbram.
V publikaci naleznete povídání k jednotlivým ročníkům Rally Příbram i z dob kdy se jmenovala Rally Vltava, vzpomínkové rozhovory s jezdci a organizátory, ale i fotografie jak z dob minulých, tak i z novodobějších ročníků. Naleznete zde i pozvánku do míst kde se Rally Příbram jezdí, nebo jezdila.

Publikace má 68 stran vč. obálky a díky spolufinancování Evropskou unií v rámci projektu - Rally Příbram - regionální akce mezinárodního významu, Krajského úřadu Středočeského kraje a Města Příbram nebude prodejná a bude se rozdávat zdarma.

Pokud máte o tuto publikaci zájem tak navštivte koncert Milana Drobného v servisní zóně na letišti v Dlouhé Lhotě v průběhu kterého proběhne slavnostní křest a současně si budete moc nechat publikaci podepsat od soutěžních jezdců a autorů.

V pátek 23. 9. proběhne v 19:00 hod v servisní zóně na letišti v Dlouhé lhotě Koncert Milana Drobného a Yvone Přenosilové. V průběhu koncertu bude představen a pokřtěn almanach Rally Příbram. Vstup ZDARMA


 
 
Fotogalerie:   Trucktrial Ujkovice 2005 od Martina Ježka

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose