www.car.cz
 

Pospa team se přesunuje z Okříšek na východ - do Prešova
     tisková zpráva


Po zimní pauze, kdy naposledy závodil za POSPA Rally Team Pospíšil na Pražském rallysprintu jako spolujezdec Antonína Tlusťáka, se na start první soutěže Rally Vysočina, započítávané do seriálu MČR ve sprintrally postavily za výše uvedený tým 2 posádky a to ve skupině N4 Jan Jelínek navigovaný Karlem Vajíkem na voze Mitsubishi Lancer EVO V a ve skupině N1 Robert Mikulka s Pavlem Šivicem na voze Suzuki Swift.

Jelínkovo Mitsubishi se zastavilo pro technickou závadu po 2.RZ/spojka/ a na trati tak zůstala za tým jen Mikulkova „malorážka“. K rychlé ale kluzké trati Mikulka necítil větší respekt a pouhých 27s jej v cíli dělilo od prvního místa ve třídě, stříbrný pohár z první soutěže roku však posádce také udělal velkou radost. Stydět se nemusela ani za absolutní 38. místo z 67 posádek v cíli soutěže.

Pospíšil absolvoval do posledních chvil rehabilitační procedury pro odstranění problémů se zádovými svaly a páteří po nehodách z minulé sezóny, v současné době se tým přesunuje na první soutěž MSR Rally Prešov.

S pozdravem za POSPA RALLY TEAM Jitka Pospíšilová


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose