www.car.cz
 

Na mosteckém okruhu se nekončí ani po tomto víkendu
     23.9.2005 09:11 - Pavel Jelínek


Dění na mosteckém okruhu nekončí podnikem MMČR  automobilů o  tomto  víkendu letošní  bohatou sezónu. Kromě testování a různých prezentačních akcí se na  22. října  chystá tradiční Den pro motoristickou veřejnost.  

"K dispozici bude spousta atrakcí a služeb motoristům, možnost prezentace tuningových vozů, ale hlavně opět možnost vyzkoušet si okruh s pozměněným tvarem na vlastní kůži, přesněji řečeno na vlastní pneumatiky vlastního vozu," řekl  tiskový mluvčí okruhu Dušan Matouš.

Na samý závěr října je přichystán ještě  GTP Weekend, který na zdejší trati pořádají kolegové z německých sportovních klubů. I tato akce bude přístupná veřejnosti a je pravděpodobné, že setkání vyznavačů značky Porsche přiláká také nezanedbatelné množství českých příznivců legendárního vozu.

Za připomenutí ještě stojí, že na přelom října a listopadu je plánováno i slavnostní otevření první funkční etapy Polygonu Most. Multifunkční areál pro výcvik bezpečné jízdy vzniká na třinácti hektarech diváckého svahu, které byly dosud naprosto nevyužitou plochou, bývalou výsypkou povrchového uhelného lomu.

 

 


 dm + pj


 
 
Fotogalerie:   Kamiony z Mostu od Vládi Rožánka

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose