www.car.cz
 

Lucák s Dudou s červenou ALFOU v Mostě zlatí !
     27.9.2005 00:05 - tisková zpráva


Předposledním závodem roku byl ČEZ RACE WEEKEND na mosteckém autodromu. Pro RACING HARDWARE TEAM byl tento víkend maximálně úspěšný. Posádka Robert Lucák a Zdeněk Duda s vozem Alfa Romeo 147 E2000 skončila ve tříhodinovém vytrvalostním závode na prvním místě ve třídě do 2000ccm. Druhá posádka Vladimír Franc a Petr Vítek skončila na skvělém šestém místě. Celkově pak v poháru teamů skončil RACING HARDWARE na prvním místě v kategorii do 2000ccm.

 

Celý závodní víkend provázelo krásné slunečné počasí. Team se věnoval především nastavení vozů a celkově prodloužil testování na dva dny. Toto se již projevilo na kvalifikačních časech, kdy posádka Lucák / Duda zajela kvalifikační čas o pouhé čtyři setiny pomalejší než posádka Forman / Šedivý s další Alfou Romeo 147 GTA, se kterou svádíme nelítostné souboje po celý rok o postavení na stupních vítězů.

 

Výborně si vedla také druhá posádka Franc s Vítkem. Právě druhý jmenovaný jezdec vnesl do teamu hodně nových poznatků. V minulosti úspěšně absolvoval několik ročníků v národní formuli Škoda a v současné době se věnuje především závodům do vrchu s vlastním teamem.

 

Robert Lucák, manager teamu a jezdec: Celý víkend jsme jeli na pohodu. Hodně jsme trénovali a věděli jsme, že musíme být ve všech směrech úspěšní a udržovat naší dlouhodobou taktiku spolehlivosti. Technika pracovala na 100%, pneumatiky a brzdy jsou skvělé. Po vynikajícím výsledku v Mostě jsme ve vytrvalostních závodech celkově na prvním místě s náskokem pěti bodů před posledním závodem. V celkovém pořadí M ČR DIVIZE 4 do 2000ccm je Zdeněk Duda na čtvrtém  místě. Moje pozice zůstává opět na šestém místě. U mne se pak nepřipočítávají body ze Sprint závodům, kde prioritu má Zdeněk. Před námi je ještě závěrečný vytrvalostní šestihodinový závod ALFA ROMEO EPILOG 2005 v Brně, který je vyvrcholením závodní sezony a proto se již pilně připravujeme. Děkuji všem mechanikům za výborně odvedenou práci a jezdcům za zodpovědný a skvělý výkon.

 

Zdeněk Duda, jezdec:Vyšlo nám počasí i vytrvalostní závod, zúročuje se mravenčí práce celého týmu, děkuji mechanikům a všem kteří nás podporují, protože vítězství patří i jim !

 

Vladimír Franc, jezdec:Tento víkend byl pro mě osobně nejúspěšnější. Super závod, technika, vše skvěle připraveno. S Petrem se mě jelo velmi dobře, oba jsme posunuli naše výkony o krok dále.

 

Petr Vítek, jezdec:Jsem rád, že jsem opět usedl do okruhového cestovního vozu a měl jsem možnost poznat profesionální zázemí teamu RACING HARDWARE. Všichni členové teamu jsou výborně sehraní a jejich práce byla odrazen našeho výsledku s Vladimírem, se kterým jsme vytvořili velmi rychle sehranou posádku. Těším se na další spolupráci s teamem a možná se potkáme také na kopcích, tentokrát v našem teamu AG Motosport.

 

 

Ve dnech 7.-8. října 2005 čeká RACING HARDWARE TEAM poslední a prestižní vytrvalostní šesti hodinový závod v Brně – ALFA ROMEO EPILOG 2005.


 
 
Fotogalerie:   Rally Příbram 2005 od Pavla Paláčka

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose