www.car.cz
 

Janiš opět seděl v Mercedesu DTM a odjel 1100 km
     tisková zpráva


Janiš měl v Estorilu napilno

Jarek Janiš odjel 1100 kilometrů při oficiálních testech DTM na okruhu Estoril v Portugalsku. Český jezdec při nich dosáhnul dalšího zlepšení s vozem AMG-Mercedes DTM.

ilustrační foto, archiv DTM.dePortugalský okruh nabídnul po celý týden nádherné počasí, které umožnilo rozsáhlou práci na nastavení vozu. Janiš jezdil od pondělí do středy a během tří dnů odjel 265 kol na 4,18 km dlouhé trati. "Před testy jsem si přál suchou trať a panovalo opravdu příjemné počasí, které nám umožnilo udělat hodně práce. První dva dny jsme si hráli s nastavením a zdá se, že jsme našli zajímavá řešení. Až do mého posledního testovacího dne jsme se nesnažili o rychlé časy, třetí den dopoledne jsem zajel pátý čas.

Doufali jsme, že se nám podaří odpoledne čas dále zlepšit, ale problémy s převodovkou jízdy omezily. Nicméně jsem povzbuzen zlepšením, kterého jsme dosáhli a velmi užitečné budou také odjeté kilometry. Nyní se těším na další test, který se bude konat na mé domácí trati v Brně," řekl Janiš.

BPA

 

Oficiální stránky DTM s kompletními výsledky, informacemi i v češtině a s fotogalerií: www.dtm.de
Oficiální informace též na: www.bpa.cz nebo www.jarek-janis.cz

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose