www.car.cz
 

Pardubická Zlatá přilba v neděli ji po padesátésedmé
     30.9.2005 10:36 - Pavel Jelínek


V neděli se pojede již 57. ročník Zlaté přilby v Pardubicích, jehož pořadatelé hlásí poměrně solidní konkurenci plochodrážníků v čele s několika Australany. V sobotu se navíc pojede tradiční Zlatá stuha a navíc premiérově i finále MS juniorských družstev za účasti českého týmu.

K favoritům Zlaté přilby patří obhájce loňského prvenství a čtyřnásobný vítěz závodu Leigh Adams, či jeho krajan Jason Crump, který také vyhrál v Pardubicích a to před třemi lety. Pořadatele tedy   až tak nemrzí neúčast šestinásobného mistra světa Tonyho Rickardssona ze Švédska, který již už ukončil sezonu a nepřijede.

Šanci dostalo také šest českých jezdců - bratři Lukáš a Aleš Drymlové, Marian Jirout, Tomáš Suchánek, Antonín Šváb a Josef Franc.

To hlavní ze ZP se uskuteční v neděli po poledni, finále bude odstartováno v přímém přenosu České televize v 16:30 hodin.


 
 
Fotogalerie:   Rally Příbram 2005, foto Dan Rozkol, www.motor-photo.com

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose