www.car.cz
 

Kuba Smrž po včerejším pádu zpátky na trati u katarské pouště. Start ze 14. příčky.
     30.9.2005 17:17 - tisková zpráva


Jsem zpátky

Kuba Smrž se po včerejším hrůzně vypadajícím pádu vrátil zpátky do katarské pouště a zítra odstartuje do závodu ze 14. příčky.

Po včerejším pádu Kuba Smrž dnes ráno absolvoval kontrolu na klinice dr.Costy a s bolestivou grimasou vyrazil do druhého neměřeného tréninku. Skončil sice jako dvacátý druhý, ale hlavně najel nějaký ten kilometr. V odpolední kvalifikaci se pak již ve třetím kole, které objel stačil kvalifikovat.

 To samo by i stačilo, jenže Kuba své tempo dokázal ještě vystupňovat. Posouval se stále nahoru ve výsledkové listině a dokonce jednu chvíli figuroval jako jedenáctý. O zrádnosti trati se však přesvědčil i dnes, když na stejném místě jako včera musel mimo trať. Pro tentokráte se jeho motokrosová vložka obešla bez pádu. V závěru kvalifikace jej tři jezdci pak přeskočili. I tak však je to více než si včera večer dokázal on sám představit.

Jakub Smrž:
Jsem více než spokojený, myslím, že kromě mě ani nikdo jiný nečekal takovou pozici na startu po včerejším pádu. Ráno jsem si připadal jako kdyby mě někdo celou noc mlátil železnou tyčí po zádech a krku a stále mě bolí hlava, ale teď už mě alespoň bolí celý člověk s dobrým pocitem po kvalifikaci.

Motorka funguje celkem dobře, i když výkon ve vysokých otáčkách a top speed není, tak jak bych si přál, ale více mě trápí problém s přední gumou a zavírajícím se předním kolem. Uvidíme jak ve warm upu a snad mi bude o něco lépe, hlavně abych nabral zpět nějakou energii.“

Postavení na start.roštu:
1   Jorge LORENZO       HONDA      2.02,154
2   Alex DE ANGELIS     APRILIA     2.02,303
3   Casey STONER         APRILIA     2.02,473
4   Daniel PEDROSA      HONDA      2.02,544
5   Sebastian PORTO     APRILIA     2.02,704
….
14 Jakub SMRŽ              HONDA      2.04,816  ztráta na prvního / - 2,662 sec


 
 
Fotogalerie:   Rally Příbram 2005, foto Dan Rozkol, www.motor-photo.com

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose