www.car.cz
 

Michl Motorsport v nové sezóně mění techniku
     Pavel Jelínek


Jak nám prozradil Ing. Dan Michl, syn slavného ladiče motorů a závodníka Josefa Michla, prodává Škodu Fábii, se kterou startoval ve třídě M v závodech na okruzích, či do vrchu. Pro případné zájemce cena kolem 1,5 milionu Kč, i se sadou suchých a mokrých gum.

tato krásná Fabie je na prodej"Stavíme nové auto, které bude mít základ z jiného vozu než doposud, technická komise nám v minulém roce nepovolila přestavbu na bázi  vozu  Škoda. Stavíme tedy zcela jiný  vůz - z Lotusu. Auto však přepracujeme tak, že ani nebude patrné, jak původně vypadalo’’ prozradil mladý závodník, s tím že motor použijí z koncernu VW ( Audi) , motor přitom  bude umístěn uprostřed vozu. Karosérie pak   bude velmi  elegantni a sportovního střihu....

"Chceme se s ním vydat jak na okruhy, tak i do kopců," doplnil Dan.

V Michl Motorsportu nyní dochází v k posledním doladění repasovaných motorů pro Octavia Cup. Probíhá nastavení řídících jednotek jizdními testy. V současné době je u Michlů stále rušno, repasují se zde také motory pro Chorvatský Škoda Octavia Cup.

Informace nám ochotně poskytl Ing. Dan Michl, my přejeme hodně úspěchů s novým vozem. Fandové se mají na  co  těšit. První obrázky, které brzy přineseme, vypadají velmi atraktivně!!

Vláďa Rožánek



 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose