www.car.cz
 

Ani v dalekém Kataru Radek Rous cíl neviděl. Pád
     4.10.2005 11:13 - tisková zpráva


Ani další podnik seriálu mistrovství světa silničních motocyklů v kubatuře do 250 ccm, který se jel o uplynulém víkendu v Kataru, kralickému závodníkovi Radomilu Rusovi vůbec nevyšel. Sedmadvacetiletý jezdec totiž stejně jako jeho český kolega Jakub Smrž šachovnicový praporek neviděl. Hodně nepovedené přitom byly už tréninky a kvalifikace.

 

Tak k této kvalifikaci snad není co říct, když mně předjíždějí ostatní z výjezdu, tak to není rozhodně vůbec v pořádku. Motorka na rovince doslova umírala a přitom převodovka a nastavení podvozku je v pořádku. Jsem z celého tréninku hodně zklamaný,“ shrnul pocity do dvou vět jezdec stáje Würth Honda BQR, který hlavní závod nedokončil kvůli pádu.

 

Výsledky GP Kataru– kubatura do 250 ccm: 1. Casey Stoner (Aprilia), 2. Jorge Lorenzo (Honda), 3. Andrea Dovizioso (Honda), 4. Daniel Pedrosa (Honda), 5. Sebastian Porto (Aprilia).

 

(mm)


 
 
Fotogalerie:   Podzimní Most 2005, Alfa týmu Hardware vítězí, foto PetrFrýba

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose