www.car.cz
 

Ondra Ježek skvěle zajel i v Imole a dostal se do desítky nejlepších celkově
     5.10.2005 10:03 - tisková zpráva


V úspěšném tažení seriálem mistrovství Evropy motocyklů třídy Superstock 600 pokračuje brněnský jezdec Ondřej Ježek. Neztratil se ani v mimořádně početně obsazeném závodě v italské Imole, kde obsadil devátou příčku.

Původně projel mladý Brňan cílem na desátém místě, stroj třetího Giugliana však neobstál při technické kontrole a domácí závodník byl dodatečně diskvalifikován. "Trať v Imole považuju za nejtěžší, na jaké jsem v šampionátu zatím startoval. Hodně zatáček tam následuje bezprostředně za horizontem, což pro jezdce, který jede na okruhu poprvé, není vůbec snadné. Jinak jsem žádné zásadní problémy neměl, moje kawasaki fungovala perfektně," pochvaluje si Ježek.

V průběžném pořadí mistrovství Evropy se už posunul na desátý stupínek. Před posledním závodem, který se pojede o víkendu ve francouzském Magny Cours, ztrácí na devátého jezdce pouze čtyři body.

"Jenže jedenáctý Polák Chmielewski má za mnou také jen čtyřbodové manko. V Magny Cours to ještě bude velká bitva," předpovídá Ježek. ( am-k, RT )


 
 
Fotogalerie:   Podzimní Most 2005, Alfa týmu Hardware vítězí, foto PetrFrýba

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose