www.car.cz
 

Březnový Tuning Magazine - krátce z obsahu
     Pavel Jelínek


108 stran!

Tuning recenze (výhradně vlastní tvorba):

Maestro Airride: VW Vento VR6 v provedení Custom Style. Pneumatický podvozek G.A.S., chromované disky Porsche, exkluzívní interiér v bílé kůži a mnoho dalších vychytávek si pro vás připravil Rafael Koczy.

Beránek v rouše vlčím: Krotký beránek v podobě BMW 523i se zahalil do vlčího hávu M5 paketu. Iluze téměř dokonalá.

Pětikvaltová žabka skákalka: Aneb zelená stopětadváca, kterou často vídáte na tuning srazech ve společnosti svého dvojčete.

Hokus pokus fokus: Pěkně zpracovaný kombík Ford Focus. Důkaz toho, že i rodinné vozy typu kombi jdou decentně poladit.

Preludium H dur: Jinak nelze nazvat tóny, které vydává vytočený VTEC této světlemodré Hondy Prelude.

Porsche 356 Speedster: Retro tuning seriál v podobě představení historie prvního Porsche a kitu, který má na svědomí Vladimír Janoušek ze Sobína.

Seat León Cupra R: Otestovali jsme pro vás nabroušenou 225 k verzi tohoto Španěla.

Autosalón Ženeva: Fotoreportáž

AutoExpo Letňany: Fotoreportáž

... a mnoho dalšího. Tuning Magazine 04/2004 právě vychází. Žádejte u vašeho prodejce tisku. 100 stran, 79,– Kč


První jarní den se pomalu, ale jistě blíží. Ve vzduchu je cítit nervozita. Zatímco venku ještě panuje třeskutý mráz a kolegové s velkými offroady, ve vyhřátých garážích a lakovnách tunerů vládne napětí. Mnozí z nich finišují, aby stihli dokončit své kreace na první jarní srazy či výstavy. A že se nejedná o ledajaké výtvory, o tom se budete moci přesvědčit na stránkách Tuning Magazine již brzy, velmi brzy. Nicméně pojďme se vrátit od snů k realitě. Dnes vám představím jeden povedený tunerský kousek od našich sousedů. Gänserndorf je malé městečko v Dolních Rakousech, takřka na cestě z Brna do Vídně. Již v lednovém čísle jste měli možnost poznat projekt magického Audi A4 s pneumatickým podvozkem od tamějšího tunera Romana. Jeho kamarád Reinhard, přezdívaný Prolo Polo disponuje neméně zajímavým výtvorem na bázi… A teď hádejte?

… více si přečtete zde a hlavně v aktuálním čísle Tuning Magazine, a to včetně posteru!

více na : http://www.tuning-magazine.cz/


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose